Десятка хороших новин на Район.Рожище, якими запам'ятається 2021 рік

31 Грудня 2021, 12:25
Десятка хороших новин на Район.Рожище, якими запам'ятається 2021 рік 4718
Десятка хороших новин на Район.Рожище, якими запам'ятається 2021 рік

Важкий для багатьох жителів Рожищенського краю 2021 рік нарешті закінчився. Кожному з нас він запам'ятається чимось своїм: перемогами чи поразками, здобутками чи втратами. У 2022 рік варто ж взяти із собою хороші спогади та почати нову сторінку з надією на краще.

На завершення року хочеться пригадати позитивні моменти, аби пам'ятати, що життя складається не лише з негараздів. Щастя завжди ходить поруч, треба навчитися помічати його й цінувати такі моменти. Редакція Район.Рожище підготувала підбірку позитивних новин за рік, які зібрали найбільшу увагу аудиторії сайту.

«Щиро дякуємо, що протягом 2021 року були разом із Район.Рожище. Наша редакція надзвичайно дорожить кожним читачем, думка кожного важлива для нас. Ми старанно працюватимемо, аби у новому році залишаться вашим вірним другом та завжди доступним новинним майданчиком з можливістю висловити свою думку. Хай 2022-й рік принесе якнайбільше хороших новин та добрих звісток. Будьте здорові й щасливі у новому році», – звернулася до читачів редакторка видання Ірина Воротна.

Десятка хороших новин на Район.Рожище

10. У Рожищі відкрили дитячий будинок сімейного типу – 4 475 переглядів

У місті Рожище відбулося відкриття дитячого будинку сімейного типу для родини, котра виховуватиме 10 дітей. Захід організували 22 грудня. Збудували помешкання за кошти субвенції з державного бюджету. 

Вартість будівництва дитячого будинку сімейного типу – 4,8 мільйона гривень. Будинок має п’ять спалень, вітальню, кухню, підсобне приміщення, дві ванних кімнати, гардеробну та котельню. Загальна площа – 242,3 метра квадратних.

Будинок сімейного типу у Рожищі
Будинок сімейного типу у Рожищі

9. У Рожищі відкривають приватну клініку – 4 822 перегляди

У місті Рожище запрацювала нова медична установа – приватна поліклініка сімейного типу «Медична зірка «Волинська». Це перший філіал «Медичної зірки» в західному регіоні України. Такі медичні центри згодом планували відкрити у містах Луцьк, Камінь-Каширський та селищі Ратне.

8. Весілля на районі: у Соколі побралися Роман та Олександра – 5 887 переглядів

При Свято-Успенському чоловічому монастирі села Сокіл Православної церкви України взяла шлюб молода пара. Молодята повінчалися 25 липня. Шлюб взяли жителька села Олександра та рожищанин Роман.

Шлюб взяли Олександра та Роман.
Шлюб взяли Олександра та Роман.

7. Зірки українського шоу-бізу та розкішний фуршет: рожищенське «Цунамі» відзначило ювілей – 6 102 перегляди

У липні двадцятий рік роботи відсвяткувало товариство з обмеженою відповідальністю «Цунамі», що працює у Рожищі. Пів тисячі працівників трудового колективу та їх родини відзначили свято, як своє особисте.

Ольга Сумська, Сергій СкулинецьРоман СкорпіонМіла НітічВіталій Борисюк та інші українські знаменитості привітали зі святом трудовий колектив підприємства, менеджмент, побажали подальших шалених професійних успіхів.

Рожищенське «Цунамі» відзначало ювілей
Рожищенське «Цунамі» відзначало ювілей

6. У Рожищі відкривають новий нічний клуб Rio_club caraoke bar – 6 235 переглядів

Рожищан та гостей міста запрошували на грандіозне відкриття нового нічного клубу Rio_club caraoke bar. Заклад запрацював 26 червня. Запалював вечірку dj Jenya Shock.

5. У Рожищенському ліцеї № 4 відгуляли випускний – 8 161 перегляд

У Рожищенському ліцеї № 4 пролунав випускний вальс. 43 школярів стали випускниками, четверо з них за успіхи у навчанні отримали золоті медалі, також є одна срібна медаль. Випускний вечір організували 11 червня. 

Із закінченням школи випускників привітали школярі, педагоги та батьки. У вітальному слові від батьків дітям побажали завжди пам'ятати, що вони українці та бути переможцями у всьому.

Випускний у Рожищенському ліцеї № 4
Випускний у Рожищенському ліцеї № 4

4. У Рожищенському відділі державної виконавчої служби – нова керівниця – 9 494 перегляди

У травні Рожищенський відділ державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (місто Львів) отримав нову керівницю. Відомство очолила Марія Грущук

Раніше вона працювала на посаді державного виконавця цього ж відділу протягом двох років з 2018 року. Колеги вітали жінку з призначенням на посаду.

Рожищенський відділ державної виконавчої служби очолила Марія Грущук.
Рожищенський відділ державної виконавчої служби очолила Марія Грущук.

3. Затор аж до Козина: через фестиваль тюльпанів на трасі Луцьк – Ковель ускладнений рух – 12 456 переглядів

На трасі Луцьк – Ковель утворився великий затор через велику кількість цінителів прекрасного – охочих потрапити на фестиваль тюльпанів. 16 травня пробка тягнулася аж до села Козин Рожищенської громади. Організатори фестивалю тішились такому ажіотажу та щиро перепрошували.

«Друзі, щиро просимо вибачення за незручності, якщо ви просто собі їхали на Ковель, а тут вас спіткала «Волинська Голландія», – вибачались вони.

Фестиваль «Волинська Голландія» поблизу Рожища
Фестиваль «Волинська Голландія» поблизу Рожища

2. У поліції Рожища – новий керівник та оновлена команда – 13 277

У межах нової структури поліції на початку року у Рожищі створили відділ поліцейської діяльності № 1 Луцького районного управління поліції Головного управління Національної поліції  у Волинській області та призначили нового керівника – майора поліції Юрія Присяжнюка.

Також національна поліція своїм наказом затвердила штатну структуру територіальних підрозділів ГУНП у Волинській області – створили чотири територіальні підрозділи. Так, зокрема відділ поліцейської діяльності №1 (місто Рожище) входить до складу Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області. 

Керівник поліції у Рожищі Юрій Присяжнюк
Керівник поліції у Рожищі Юрій Присяжнюк

1. Весілля на районі: побралися рожищанка Анастасія та лучанин Володимир – 17 649 переглядів

Щасливий день весілля святкували рожищанка Анастасія Карпюк та лучанин Володимир Литвин. Вони побралися 6 серпня. Весілля пара святкувала у відпочинковому комплексі поблизу Луцька. Привітати молодят прийшли рідні, друзі та близькі.

Щасливий день весілля святкували рожищанка Анастасія Карпюк та лучанин Володимир Литвин.
Щасливий день весілля святкували рожищанка Анастасія Карпюк та лучанин Володимир Литвин.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024