У Рожищі відкривають приватну клініку

29 Вересня 2021, 09:13
У Рожищі відкривають приватну клініку 8724
У Рожищі відкривають приватну клініку

У місті Рожище відбулася робоча зустріч директора Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Лариси Вишневської та регіонального представника нової клініки у Волинській області Сергія Романюка.

Про це Район.Рожище повідомили у філії.

Сергій Романюк проінформував, що найближчим часом у місті Рожище запрацює нова медична установа – приватна поліклініка сімейного типу «Медична зірка «Волинська». 

Це перший філіал «Медичної зірки» в західному регіоні України. Такі медичні центри також планують відкрити у містах Луцьк, Камінь-Каширський та селищі Ратне.

Уже відкриті представництва клініки у ряді областей України (Київська, Харківська, Кіровоградська, Одеська).

У медичному центрі буде надаватися широкий спектр медичних послуг, як платних, так і безкоштовних. Так, звернення до сімейного лікаря – це безоплатно навіть в приватній клініці. Тобто пацієнт може звертатись до свого лікаря за потреби: огляд, направлення, лікування. І все це без прив’язки до місця реєстрації, без черг та безоплатно для людини. 

Основним є те, що рожищани зможуть скористатися послугами новоутвореного закладу та обрати свого сімейного лікаря на таких же умовах, які передбачені у всіх медичних закладах (обстеження, діагностика, лікування, направлення до профільного лікаря, отримання листка непрацездатності та інше).

У перспективі, з метою розширення надання медичної допомоги для пацієнтів додатково на постійній основі будуть залучати лікарів вторинної медичної ланки: гінеколог, ендокринолог, невропатолог та інші.

У відповідь Лариса Вишневська розповіла про перелік послуг, основні завдання та роботу служби зайнятості стосовно допомоги у пошуку та працевлаштуванні безробітних громадян, про шляхи та методи співпраці з роботодавцями.

У закладі вже сформували колектив. Це – сімейні лікарки Вікторія Петровська, Світлана Бойчук; педіатриня Оксана Ткачук, лікар УЗ-діагностики Андрій Сегеда, гінекологи Сергій Романюк та Володимир Семенюк.

На завершення зустрічі керівники висловили сподівання на подальшу співпрацю.

 

Коментарі
29 Вересня 2021, 09:21
Сімейний лікар ПЕТРОВСЬКА В,В,-тупа,неграмотна лікарка.Вона не вміє діагноз поставити і не вміє пікувати
30 Вересня 2021, 07:34
Тут за неграмотність,можна з вами поспорити,лікувати а не пікувати,а за діагноз то аби не нашкодила.
30 Вересня 2021, 07:34
Наскільки Петровська грамотна і професійна я сказати не можу, а от те, що вона хамовита та зверхня - це незаперечний факт. Не дай Боже до неї потрапити, я шокована, що є такі лікарі.
30 Вересня 2021, 14:40
Що є-то є... Понабирали самих замовити! Недалеко відійшов Сегеда... Мало того що з направленням ідеш, та ще й оплачуєш за послуги, а він прийняти не хоче(
13 Жовтня 2021, 12:52
Перш ніж обговорювати-поливати когось,подумайте про себе, наскільки ви професійні у своїй галузі. Кому не подобається щось - 28 гривень і ви у Луцьку. Тільки там ви не пацієнти, а - жертви!
10 Лютого 2022, 15:28
Поповоду лікарів незнаю, а от медсестри там є нормальні, а є тупі, які не можуть слова зв'язати до кучі. Недавно здавав аналізи, то поки взяла кров і розібралась що куди, можна було б вже і вмерти. Медсестра світленька, довге волосся. Не РЕКОМЕНДУЮ!!! Як тільки взяли на роботу?!
12 Січня 2023, 12:45
Прочитавши коментарі мені вше нема охоти туда йти.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024