Рожищенські депутати оглянули приміщення амбулаторії № 2

12 Березня 2021, 15:35
6109

На постійній комісії міської ради з питань освіти, культури, спорту, соціального захисту, здоров’я, у справах сім’ї та молоді, регламенту та кадрової політики обговорили ситуацію, яка склалася з амбулаторією № 2, що знаходиться на вулиці Мазепи, 108а, у Рожищі.

За результатом обговорення вирішили провести виїзну нараду депутатів та фахівців на місці реконструкції. Зустріч відбулась у четвер, 11 березня. Про це повідомив кореспондент Район.Рожище.

Депутати, представники виконавців робіт, громадськість, міський голова В'ячеслав Поліщук, головна лікарка Центру первинної медико-санітарної допомоги Леся Басалик оглянули приміщення амбулаторії, територію та інші приміщення будівлі.

Як зазначили присутні депутати, горище приміщення та другий поверх – абсолютно сухі, тобто дах не протікає.

Під час зустрічі відбулось палке обговорення майбутнього цього медзакладу та майна загалом. Думки присутніх розділилися: наполягали на передачі майнового комплексу у власність Рожищенської громади та пропонували залишити у розпорядженні Луцької районної ради. На сьогодні подальша доля приміщення невідома, наразі його передали на баланс комунального підприємства «Райтеплобуд» Луцької районної ради.

На наступну сесію Рожищенської міської ради мають підготувати звернення до Луцької районної ради про передачу майнового комплексу Рожищенській громаді. Документ виноситимуть на голосування.

Як зазначили під час зустрічі, реконструкція приміщення повністю завершена, також закуплене необхідне медичне обладнання та меблі. Нагадаємо, на реконструкцію приміщення витратили близько шести мільйонів гривень. Роботи проходили у рамках спільного проєкту зі Світовим банком.






























Читайте також:

Коментарі
12 Березня 2021, 17:59
І це сюди пішли такі мільйони? Раїсовича кантора клала плитку? Перевірте шановні депутати де і хто таке чудо зробив що криша тіче а вони ремонт стружать за мільйони щоб вода скрила дефекти.
12 Березня 2021, 18:21
Походили,поперділи в 20 -ий раз і що ??Чудо-мер ПОЛІЩУК і і інші чудаки залишились при своїй думці !! Висновок: Анархія - мати порядку ! РОЖИЩЕ- позор на всю Україну, всім пох..<br/><br/><br/><br/><br/>.........
12 Березня 2021, 18:44
Чому на цих фото красується безтолковий сімейний лікар КМЕТЮК ? Можливо спить і бачить себе гол лікарем амбул <br/>2 увійськкоматі !! Так він вже показав свою тупість у ЦРЛ,це- жадібна ,властолюбна істота,а не лікар! Як його ще терпить Басалик Л.І.!Може вона в долі з цим жадним,тупим,безтолковим Кметюком,який звик жити на широку ногу за чужий рахунок !!!!!!!!!
12 Березня 2021, 18:46
Як брехали депутани і бубочка що дах тіче,що грибок там все з'їв,а виявляється що вже все ок.)))) Два гектари землі якось треба повертати.)))Поцріоти лисої палиці ще невсе роздерибанили,як на Топільно.
12 Березня 2021, 23:52
На фотографіях не все так страшно, щось цікава історія, хтось когось взути хоче, таке враження складається. Є приміщення, і в середені не крах, чому б не використати для спільного добра??
13 Березня 2021, 01:16
Згідний з попереднім дописувачем – приміщення потрібно використати для спільного добра. Перш за все це якісні умови для пацієнтів (просторі кабінети, коридори, якісна сантехніка в туалетах, місця для очікування). Якщо брати до уваги логістику , то дістатись до амбулаторії простіше, ніж до лікарні (більше маршруток, не потрібно йти через міст чи чекати маршрутку, там вони «ходять» частіше. Дехто дорікає про наступне звернення до вузьких спеціалістів, направлення на рентген, госпіталізацію, що хворому часто буде потрібно «кататись» між закладами. Але про це потрібно питатись у лікарів, а не вигадувати самостійно. Хто це підраховував? Більший об’єм допомоги ми можемо надати на місці, лабораторія там буде. Кожен лікар знає своїх пацієнтів, можна узгодити як швидко отримати електронне направлення чи рецепт по вайберу чи електронній пошті. Не завжди з направленням пацієнт в цей самий день іде до вузького спеціаліста (вони теж працюють не щодня). З цієї амбулаторії швидше і легше можна дістатись Луцька. Не забуваємо , що 2 амбулаторія – це не лише для рожищан, людям із сіл дістатись туди легше (хтось цікавився їх думкою?). Можливо когось ображу з опонентів, але багато серед пацієнтів є власниками авто (гляньте зранку на їх кількість біля лікарні), доставити улюблених рідних до амбулаторії не буде їм важко. Було незадоволення , що у ПМСД працюють пенсіонери, - а чим втримати молодь? Звичайно в ідеалі можна було б розглянути питання про державні квартири на 2 поверсі для медиків. Хороші умови праці – є хорошим стимулом для якісної роботи. Тоді можна і щось вимагати. Щоб отримувати прибуток, спочатку треба вкласти. Здоров’я всім.
13 Березня 2021, 02:27
Дістатись до нової амбулаторії буде легше і простіше ніж до лікарні
13 Березня 2021, 09:22
Ось думка лікаря мене чогось переконала. в першу чергу питати треба фахівців галузі. а не слухати пересічних рожищан . кожному не вгодиш. врешті дойде владі і депутатам що громада це ВЖЕ не Рожище.любе майно має приносити користь громаді. і громада має ним розпоряжатись ( здати в оренду, продати), заробляти врешті на будь-чому.
13 Березня 2021, 15:40
Так, звичайно будь-яке майно має приносити користь громаді, от тільки одна проблема - вищезгадане майно у районній комунальній власності і скільки б рішень та звернень не приймала міська рада останнє слово на даному етапі за депутатами Луцької районної ради, а яке воно буде хто його знає...
14 Березня 2021, 12:50
Кметюк О. там де вигода, а де лікувати і черга - на сесію біжить. Пристосуванець до партій. Хоче посади собі і дружині, які аж нічого для рожищан не зробили. Гнилий чоловік!
14 Березня 2021, 13:29
КМЕТЮК-ТУПИЙ,НІКЧЕМНИЙ ЛІКАР,СРАКОЛИЗ ВЛАДИ ! ВІН ДЛЯ СВОЄЇ ВИГОДИ ПІДЕ ПО ТРУПАХ !ГНИЛА ЛЮДИНА !!!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024