Коли у Рожищі може запрацювати амбулаторія № 2

25 Лютого 2021, 13:40
6137

Будівлю на вулиці Мазепи, 108а у Рожищі проінспектували експерти з області. У відремонтованому приміщенні має запрацювати амбулаторія № 2.

Нещодавно на місце виїхали керівник обласного управління капітального будівництва Іван Корчук та заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук. Про це повідомляє кореспондент Район.Рожище.

Нагадаємо, у власність Рожищенської громади хочуть повернути великий майновий комплекс, до якого входить й капітально відремонтоване приміщення за близько шість мільйонів гривень, яке готували для місцевого центру первинної медико-санітарної допомоги. Нині приміщення разом із землею знаходиться у користуванні на правах господарського відання комунального підприємства «Райтеплобуд».

Як зазначила заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук, для неї не зрозуміло, чому так довго вирішують питання власності цього приміщення. За словами жінки, медзаклад сам зароблятиме гроші, які виплачуватиме Національна служба здоров'я України, місцевій владі залишиться лише оплачувати комунальні платежі.

Чиновниця відзначає комфортні умови, які тут облаштували для пацієнтів та лікарів, та впевнена, що приміщення не повинно стояти пусткою. 

Керівник обласного управління капітального будівництва Іван Корчук каже, що усі роботи на об'єкті виконали згідно з проєктом. На місці працював інспектор Державної архітектурно-будівельної інспекції. Вже найближчим часом має надійти сертифікат готовності об’єкта. Тоді приміщення зможуть передати балансоутримувачу – комунальному підприємству «Райтеплобуд».

Як пояснює посадовець, центр ПМСД зможе орендувати приміщення у комунального підприємства. Коли будівлю здадуть в експлуатацію, лікарі матимуть змогу там приймати пацієнтів.

Якщо ж громада вирішить забрати майновий комплекс у комунальну власність, зможе розпоряджатися ним сама.

Читайте також: Що не так з амбулаторією: приміщення у Рожищі, реконструйоване за шість мільйонів, не хочуть брати на баланс

Коментарі
25 Лютого 2021, 16:28
Шось дешевенько виглядає ремонт за шість мільйонів гривень. На другому поверсі буде офіс-центр бомжів та алкашів?
25 Лютого 2021, 16:42
Коли туди переїде особисто Басалик Л.І.,або зажене туди неугодних їй лікарів ? А на рентген та аналізи і до вузьких спеціалістів будуть футболити в ЦРЛ до РЕДЗІЯ В.С.?Потрібен один Головний лікар на район ! А так,як є - повний бардак і безвідповідальність !!!!!
25 Лютого 2021, 16:57
а хто такі неугодні?
25 Лютого 2021, 17:04
Зробіть опитування у Рожищан ! Вони підтвердять,що.........
25 Лютого 2021, 17:50
Маршрутку запустять: амбалаторія1 - амбалаторія2
25 Лютого 2021, 17:56
Боже боже, як невдобно вийшло. Зробили амбу, а земельку пообіцяли то інши. А активісти з рамкою "Я підтримую реформу " заважають її комусь віддати.
25 Лютого 2021, 19:23
До чого довів тупняк бубочки і його зграї
25 Лютого 2021, 21:08
Шо може створити тупорила хахляцька нація, крім дерибану підприємств, вирубки лісів. Як були наймитами бидлом в поляків за часів Хмельницького, так і залишились йолопинами цейевропейцями. Добре, що хоч Совдепія встановила памятники Тарасу Шевченку та Лесі Українці. Навіть "свідомі" за тридцять років Незалежності не спромоглися зібрати грошей і встановити бюст Бандери. Правильно казав Петлюра: "гірше чим московські воші це українські гниди".
25 Лютого 2021, 21:17
Це просто дурдом!!! Коли буде щось для людей? Закрили дитяче-це що розумно? Розділити лікарів від лікарні-це розумно? Стоматологи державні де? Люди і так зверталися до лікарів в крайніх випадках бо від їх рецептури в аптеці потрібно половину своїх мозолів і оставити!( А з їхніми реформами це вже в голові невкладається!!!((( Якщо хочуть собі вкроїти шматок-так хоча б в інтересах простих людей!!!!!
25 Лютого 2021, 22:20
Розумієш, чоловіче, за часів "папірєдніків" економіка ще хоч трохи працювала, були інвестиції. При теперішніх майданутих, крім дерибану, нічого не робиться. До корита влади дорвалися ще тупіші та нагліші скотиняки, ніж злочинна банда Віті Януковича. Дерибанять під нуль. Патріарха Філарєта, і того взули, деятєлі Єпіфанька та Пєтя. Відправили діда у відставку і дали статус почесного патріарха. Короче, чекай, коли після преЗЕдента не лоха, президентом стане Поплавський і буде тобі щастя - дитяче відділення в рожищенській лікарні, безкоштовні стоматологи в поліклініці, рецепти на дешеві ліки в аптеці, зарплата більша чим у німців, і навіть медаль за працю і мозолі на твоїх руках.
26 Лютого 2021, 13:34
Ти Епіфанія не чіпай. Краще прочитай,як він школу закінчив із 1 четвіркою, і то з праці, причому мама була за кордоном, а виховувала бабуся.Самотужки вчився. А тепер послухай його проповіді. От би такого президента в країні!
26 Лютого 2021, 13:39
Розумного,чесного із такою хатою, як в мене.Щоб повідбирав ті маєточки.що під Києвом.Одразу наповнили б бюджет, не потрібно було би кредити брати.
26 Лютого 2021, 14:13
Повідбирає маєточки під Києвом, і що далі? Таким голожопенкам, як ти, пороздає? На аукціон виставить... Але в тебе голожопенка нєма пєньонз. Йу-у-ля прийде - голожопенків до щастя приведе.
26 Лютого 2021, 20:32
2 амбулаторія не відкриється допоки буде розбрат у районній медицині і владі!!
27 Лютого 2021, 00:14
До неголожопенка.Є люди в країні,які за кордоном заробили чесною працею свої гроші, купили б. А Юля економічно грамотний діяч, толку було би більше, якби була прем"єром. Можливо, ввела би хоч податок зо 30% відсотків на виведений капітал. А то грошики пливуть лазаренкові в США, бандитів януковича до кацапів чи в Прибалтику... А я не вважаю себе бідною людиною, хоч хата в мене скромна.А тобі бажаю повчитися всьому...
27 Лютого 2021, 10:42
Відбуде свою каденцію президент ЗЕ, тоді будеш себе балотувати на цю посаду. Можливо Олег Ляшко стане переможцем на виборчих перегонах, значить будеш міністром оборони України. Така порядна та досвідчена людина, як ти, сформує саму боєздатну армію планети. Короче, пізєць кацапам прийде. Повернемо Крим і повернем Кубань, геть проженем московськую срань!
27 Лютого 2021, 12:33
Справа не в амбулаторії , а в землі. 2 га хочуть прибрати до рук.
27 Лютого 2021, 13:42
ХТО хоче прибрати до рук 2 гектари землі ? Назвіть прізвище і відомості про особу !!
28 Лютого 2021, 13:03
До до мешканця міста..Розбиратися в своїй голові з цифрами,і з тими хто зараз при владі і був тоді 15 рік початок будівництва,до кінця 20. - го так і не завершилося,і не запущено в експлуатацію.Зараз 21 рік но і далі ніяке.Хто винен? "Правильно".Звичайно ж президент.Чи все-таки ті хто нами правив на місцях.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024