Копачівська громада, Рожище чи Луцький район: хто отримає двоповерхове приміщення, котельню та сад

29 Вересня 2020, 13:40
5014

На минулій сесії Рожищенської районної ради жваве обговорення у депутатів викликало питання передання у власність громади Рожища нерухомого майна та земельних ділянок за адресою: вулиця Мазепи, 108а. Там знаходитиметься міська амбулаторія № 2 та районний військкомат. Частина приміщення не використовується взагалі.

Кореспондент Район.Рожище вирішив оглянути це майно, аби показати, що саме депутати міської ради не хочуть приймати у власність громади. 

Долю цього майнового комплексу обговорюватимуть на спільній комісії представників районної та міської рад. Також існує варіант, що майно передадуть у власність Копачівської громади або ж воно дістанеться у спадок новоствореному Луцькому району.

За словами виконроба, що працює на реконструкції приміщення, справа йде до завершення, за два-три тижні в приміщеннях, де розміститься амбулаторія, повністю завершать роботи.

Другий поверх приміщення потребує ремонту. Існує пропозиція розмістити там гуртожиток для лікарів.

Дах приміщення у задовільному стані. Поруч майнового комплексу є велика територія із садком. Приміщення гаражу реконструювали під котельню.

В іншому крилі приміщення знаходиться Рожищенський районний військовий комісаріат, що перебуває там на правах орендаря. Там теж зробили ремонт своїми силами.

Читайте також: У власність Рожища передали два приміщення й 12 майнових комплексів




















Коментарі
29 Вересня 2020, 17:15
То Поліщук там крутить думає що вічний
29 Вересня 2020, 18:00
Вже продали напевно і крутять людям мізки
29 Вересня 2020, 18:09
100% там хтось поклав око. Того і так вперлись депутати міської ради.
29 Вересня 2020, 18:37
Який дах в задовільному стані? Дира на дирі. Зараз підуть дощі і капець ремонтам. І кому там треба амбулаторія, достатньо сімейників і в поліклініці, з тих толку мало. А скільки коштів туди всунули з місцевого бюджету чому правду не пишуть?
29 Вересня 2020, 18:40
Ви впевнені що в це приміщення вклали 6 лямів? Чи но ці лями не пішли ще кому на подвір'я, десь в Олександрівці
29 Вересня 2020, 18:45
кіпіш стосовно цього приміщення піднімають тільки ті, хто боїться, що приміщення перейде в Луцький район. А тоді почнуть "тріщати" чуби в тих, хто типу вклав туди мільйони. А по факту це картонний будиночок, зроблено все тільки з вигляду, за кілька тисяч. То де гроші чинуші??? Райрадо стрьомно, пра? Тепер шукають крайніх. Винні, бачте, бо не хочуть брати на баланс. А чого за вашу аферу мають відповідати інші? Пояснили б журналістці, яка не розуміє, чого не хочуть брати на баланс.
29 Вересня 2020, 19:52
Оце так Поліщук буде вирішувати проблеми громади. Все повіддає де треба руки і гроші прикласти. Бо ж він вміє тілька казати це не міська рада, це не в нашій компетенції. А тут в твоїй компетенції буде все. Готуйся плакатись сопляк. Фу аж гидко! Як можна підтримувати цього слабохарактерного хробака й запроданця. Помахали грошими і він тут як тут. Баба галіма.
29 Вересня 2020, 20:24
Може маєш інформацію? Поділись. Дах на все приміщення. І немалу частину другого поверху займає військомат. Чогось не плачуть що тече.а в приміщенні вже скільки років. І своїми силами зробили косметичний ремонт. Да треба буде вкласти ще кошти, але можливо новий голова і депутати новоствореної ОТГ самі вирішать що, коли і за скільки. А амбулаторія 2, то вже факт. І буде вона функціонувати незалежно від того чи подобається, чи ні. Час покаже.
29 Вересня 2020, 21:05
Це ж треба так хотіти влади, щоб отак обгаджувати людину! Гидко від таких як ти, що ходять одними й тими ж вулицями. Ти видно ніколи не працювало для людей, тільки на себе. Тьху, непотрібство!
29 Вересня 2020, 23:44
Не можна брати це приміщення на баланс, бо мені грошей на піар не вистачить.За що я вам, невдячні ,буду концерти влаштовувати і стадіон поливати.
30 Вересня 2020, 14:23
Напишу ще раз, але вже сюди, а то редакція коментарі у попередній статті коментарі про цю будівлю по видаляла. Якось негарно.<br/>А я б на місці депутатів міської ради і не приймав би ту будівлю воєнкомату та центру надання первинної допомоги хворим у власність міста. Це ж підсунути реальну свиню майбутньому ОТГ. Це ж не просто кричати ура в нас є будівля, а з передачею на Рожищенське ОТГ перейдуть ті самі проблеми по фінансуванню всього цього гадства яке там намучено. <br/>Це які бджоли треба було мати в голові, що запхати центр надання первинної допомоги на кудикіну гору? Як туди мають добиратися старенькі люди, мами з дітьми? Добратися, а потім їхати з направленням у районну лікарню. І хто зараз скаже, що беріть собі ту будівлю, потім будете робити що хочете, захочете продасте, говорить неправду. В будівлю вбахані немаленькі гроші, і той хто туди їх вбахав буде робити все щоб і так залишилося. А люди, хай їздять на Мазепи, з Мазепи в лікарню, з лікарні на Мазепи і т. д. Молодці депутати, що не хочуть приймати. Надання первинки має буди у лікарні.
30 Вересня 2020, 16:00
А ви не дивуйтеся, що видаляють! 80% хороших, конструктивних коментарів у підтримку Вячеслава Поліщука - видаляють відразу! А все тому, що Шварцкопи, які є власниками видання, їх родичі та друзі йдуть від різних партій. І вони підтримують всіх кандидатів на голову ОТГ, аби тільки не Поліщук, який не захотів грати під їх дудку. Тут все &amp;quot;схвачено&amp;quot;. Взагалі, це навіть чисто по-людськи негарно, але що тут казати про гарно-не гарно, якщо так хочеться до влади. Але що ж подієш, якщо в декого синдром &amp;quot;царства&amp;quot;. А про репутацію видання, я взагалі мовчу. В коментарях ллється бруд на людей, а як робиш редакторці зауваження, то вона пише що &amp;quot;не бачить в цьому нічого поганого&amp;quot;. Тобто, в слові проститутка, на думку редакторки, немає нічого поганого. Сумно :(
30 Вересня 2020, 16:18
Ваш Поліщук захотів шкіряну дудочку Палиці от і пляше під неї
30 Вересня 2020, 16:52
почну з історії. з самого початку ця будівля мала бути саме лікарнею.але щось переграли і став військомат. так що бджоли ще були певно тоді. про те як добратись, то вже перебор. маршрутки кожних 15 хв. з центра.і з сіл всі проходять повз. мами з коласками це взагалі треш.то і з сокільської чи доросинівської амбулаторій зазвичай також направляють в ЦРЛ. і що? їдуть.бо треба.про яке фінансування йдеться мова ? хтось фінансує військомат ? так і його існування в тому приміщенні стане під загрозою. а амбулаторія 2 то вже факт, бо як кажете вбабахані навіть не державні кошти, а світового банку. і вирішувати чи треба майновий комплекс чи ні має громада. вже точно накупка людей як з міської так і з районної рад.
30 Вересня 2020, 16:56
Що-що? Хто пляше? Поліщук? Та щось ви налтали панове! Поліщук не є депутатом &amp;quot;За майбутнє&amp;quot;! Хватить колотити воду! А от ваш Шкода не тільки тісно пов'язаний із Палицею, оскільки, із 2015 року є депутататом Луцької міської ради від Палицівської політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» так ще й податків в партію платив більше, аніж отримував доходу! Його внески втричі перевищили задекларований річний дохід (47,5 тисяч гривень). Нє, ну канєшно маладец, якщо вміє витрачати більше, аніж отримує)))))) Не секрет, що Сергій Шкода із 2018 року був радником першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Недопада Григорія Вікторовича, теж з УКРОПУ. Ще цікавий факт, що за два роки компанія депутата Шкоди «Бош-тепло», яка займається продажем, обслуговуванням та встановленням опалювальної техніки, встигла отримати замовлень на майже 400 тисяч гривень від комунальних установ Луцька та області. А у 2019 році дружина Шкоди отримала від Фонду Палиці ще й грошову винагороду)))) От якось так все душевно там))))<br/>Тому хто тут прогнувся під Палицю - питання очевидне))) Але дуже вже замасковане))) Проте, якщо хотіти пізнати Шкоду більше, то можна знайти БАГАТО чого цікавого)) Це лише квіточки!
30 Вересня 2020, 17:50
Депутати не купка, їх обирали люди, які довірили їм представляти свої інтереси. Вийди на вулицю, спитай в людей про те, чи вони хочуть щоб первинка була на Мазепи, бо комусь прийшла в голову така ідея, їх хтось може їх питався? Чи по елементарній логіці, зручності для людей, оптимальності фінансування та утримування будівлі у майновому комплексі районної лікарні?
30 Вересня 2020, 18:02
А ти вийди зі свого насидженого місця і запитай. Повір, ти дуже здивуєшся, більшість людей взагалі невкурсі, що це таке можливо. Ви там в міській раді хоч трохи по сторонам дивіться. Є різні думки, не тільки В'ячеслава Анатолійовича.
30 Вересня 2020, 18:40
Як на мене депутати міської ради якраз і думають за людей вважаючи, що в районній лікарні в одному місці людям буде краще отримувати послуги, а не літати по цілих Рожищах. І депутати в міській раді якраз для того, щоб знати думку людей, причому як Ти кажеш - різну.
30 Вересня 2020, 22:56
Полішук іде як прямий висуванець партії За майбах, так що не потрібно втирати тут дічь. Взагалі мені цікаво хто два місяці тому писав що Бубочка не буде балатуватись і ніякої піар-кампанії ще з літа не розпочинав.Це ,чоловіче ,або тобі Полішук здавав аналізи в очі,або ти тут намагався комусь здати. <br/>Щодо Шкоди, то він так само є людина Палиці.Бєні і Палиці поцимбалах хто з них виграє,Бубочка чи Шкода.Це все куплені яйця з їхнього кошика, на всі 100%
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024