Рожищенські комунальники прозвітували про виконану за тиждень роботу

06 Листопада 2018, 13:15
2689

У Рожищі комунальники прозвітували про виконану за тиждень роботу.

У вівторок, 6 листопада, відбулася щовівторкова нарада при міському голові В’ячеславові Поліщуку, - повідомляє прес-служба Рожищенської міської ради.

На нараді були присутні заступники міського голови Віталій Поліщук та Олександр Крушевський, начальник відділу бухгалтерського обліку і звітності - головний бухгалтер Ірина Попова, головний спеціаліст з питань землевпорядкування Олег Данилюк, керівник КП «Дільниця благоустрою міської ради» Юрій Міщук, директор Рожищенського ПЖКГ Анатолій Мєдвєдєв, спеціаліст І категорії - юрист Марина Спірідонова, спеціаліст І категорії з питань архітектури, будівництва та земельних відносин Надія Мєдвєдєва, інженер з комп'ютерних систем Ігор Кучмук та спеціаліст І категорії з питань кадрової роботи Людмила Кльоц.

Про проведену протягом тижня роботу розповів керівник КП «Дільниця благоустрою» Юрій Міщук. Працівники  комунального підприємства продовжують замінювати старі, подірковані контейнери в місті Рожище. Здійснюють рейди щодо виявлення та усунення стихійних смітників, а також зачистку аварійних дерев на місцевому кладовищі. 

Працівники комунального підприємства завершили великий обсяг робіт зі змішування піщано-сольової суміші, призначеної проти ожеледиці.  Також, облаштовують бордюри і ремонтують тротуари, де просіла бруківка.  

Директор ПЖКГ Анатолій Мєдвєдєв також прозвітував про роботи, які виконали працівники очолюваної ним структури.

На нараді обговорювали проектну діяльність міської ради, фінансові надходження та підгототовку міста до відзначення Дня гідності та свободи.

Крім цього, всім присутнім на нараді були дані доручення з актуальних питань життєзабезпечення населення міста та план роботи на тиждень з 6 по 13 листопада.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024