«На варті неба»: у Рожищі відбувся вечір-реквієм, присвячений пам'яті Героїв Небесної Сотні

21 Лютого 2024, 10:40
«На варті неба»: у Рожищі відбувся вечір-реквієм, присвячений пам'яті Героїв Небесної Сотні 455
«На варті неба»: у Рожищі відбувся вечір-реквієм, присвячений пам'яті Героїв Небесної Сотні

У Центрі культурних послуг Рожищенської міської ради відбувся вечір-реквієм «На варті неба», присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Під час заходу 20 лютого присутні згадали події Революції Гідності, коли в центрі європейської столиці лилися кров і від куль снайперів гинули мирні люди. Про це повідомили у Центрі.

Історичні відеокадри боротьби українського народу за свою незалежність та подій Майдану доповнювали пісні, які звучали зі сцени.

Зворушливо і проникливо звучали вірші з уст «ангелів» про Героїв Небесної Сотні, про тих, хто вийшов на Майдан та про тих, хто загинув, захищаючи рідну землю.

«Герої не вмирають, тому, що живуть в пам’яті й серцях нашого народу, здається вони з небес дивляться за всім, що відбувається на землі й щиро хочеться, щоб їх самопожертва була недаремною, а мрія про щасливу, процвітаючу Україну збулася! Сьогодні боротьба продовжується… Пам’ятаймо історію! Обов’язково переможемо! Дякуємо нашим Героям, які продовжують нас захищати та схиляємо голови в пам’ять про тих, хто віддав життя за Україну!» – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Рожищі вшанували Героїв Небесної Сотні та загиблих захисників

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024