Підбірка з десяти хороших новин, якими тішились читачі Район.Рожище у 2023 році

29 Грудня 2023, 12:00
Підбірка з десяти хороших новин, якими тішились читачі Район.Рожище у 2023 році 2511
Підбірка з десяти хороших новин, якими тішились читачі Район.Рожище у 2023 році

У час війни, щоденних військових потреб та частих втрат, важко знаходити хороші новини. Звісно, найбільшу увагу аудиторії отримують звістки про смерті, скандали та інші не найприємніші інформаційні приводи.

Попри війну, життя продовжується. Так, воно кардинально змінилося, однак іншого життя немає. Тож серед смутку та печалі маємо бачити та цінувати світлі моменти, які дають силу та надію. Видання Район.Рожище зібрало перелік із десяти позитивних новин, які отримали найбільшу увагу аудиторії у 2023 році.

Загалом, за даними Google Analytics, за 12 місяців сайт відвідало 1,4 мільйона унікальних користувачів: понад 907 тисяч – з України, понад 41 тисячу – з Польщі, понад 26 тисяч – з Німеччини, понад 13 тисяч – зі США, 5,9 тисячі – з Італії та 5,3 тисячі – з Чехії, решта – з інших країн світу.

За рік 56,4% користувачів – це жінки, 43,6% – чоловіки. Найбільша група аудиторії за віком – це люди 35-44 років, найменша група – 18-24 роки.

Десятка хороших новин на Район.Рожище у 2023 році

Захисницю УПЦ МП, яка везла у Рожище «12 автобусів прихожан», забрали на допит в СБУ – 206 116 переглядів.

Вікторію Кохановську, яка називала себе правозахисницею й стала відомою на Рожищенщині, забрали на допит в управління Служби безпеки України у Києві. За повісткою її викликали як свідку у кримінальному провадженні 10 квітня.

Епіфаній призначив священника із Сокола настоятелем нового чоловічого монастиря – 37 435 переглядів.

Розпорядженням Священного Синоду Православної церкви України ігумена Якова із села Сокіл Рожищенської громади затвердили настоятелем Свято-Миколаївського Мілецького чоловічого монастиря Волинської єпархії.

Відповідний документ підписав митрополит Київський і всієї України, Предстоятель Православної церкви України Епіфаній 28 березня на засіданні Священного Синоду.

Весілля на районі: у Рожищі взяли шлюб Юрій та Оксана – 27 878 переглядів.

У місті Рожище поєднали долі захисник України Юрій та його кохана Оксана. Про радісну подію створення сім'я повідомили 27 вересня у Рожищенському відділі державної реєстрації актів цивільного стану у Луцькому районі.

У лісах біля Рожища з'явилися перші гриби – 20 871 перегляд.

Перші весняні гриби можна було знайти у лісах в околицях міста Рожище вже 26 березня. Знайдені гриби були чималі. Це – екземпляри родів саркосцифа та зморшків.

Весілля на Районі: у Кияжі одружився захисник України – 18 628 переглядів.

У селі Кияж Доросинівської громади одружився захисник України Володимир Гусліков. З майбутньою нареченою Вікторією чоловік познайомився на Харківщині. Створення нової сім'ї відсвяткували 19 серпня у рідному селі Володимира.

Військовослужбовицю з Рожища нагородили відзнакою «Знак доблесті» – 15 510 переглядів.

Військовослужбовицю з міста Рожище Наталію Кротюк удостоїли високої нагороди. Про це захисниця з позивним Фурія розповіла «Район.Рожище» 26 серпня.

Весілля на районі: у Рожищі побралися дві пари – 14 195 переглядів.

У липні у Рожищі створилося дві нові сім'ї. Молоді люди узаконили свої стосунки. На рушничок щастя стали дві пари молодят: захисних України Олександр та його кохана Оксана, а також громадянин Республіки Молдова Іван з коханою Вітою.

У Рожищі запрацювало нове виробництво – 12 295 переглядів.

У місті Рожище відбулося освячення нового швейного цеху, який незабаром розпочне свою роботу. Урочистий захід відкриття організували у середу, 25 січня.

З російського полону звільнили захисника з Рожищенщини – 11 080 переглядів.

Під час великого обміну військовополоненими вдалося звільнити трьох волинян. Серед них був і захисник із села Луків Рожищенської громади Олександр Мерчук. Інформацію Район.Рожище 9 березня підтвердила староста округу Лариса Забожчук.

У Рожищі відкрили новий супермаркет – 10 786 переглядів.

Новий супермаркет запрацював у Рожищі, на вулиці Мостова, 1а (ТЦ «Велес»), у грудні. Це – торговий заклад «Наш Край».

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024