Рідним рожищанина Віталія Кавки вручили посмертну нагороду від Залужного

01 Вересня 2023, 12:57
Рідним рожищанина Віталія Кавки вручили посмертну нагороду від Залужного 2718
Рідним рожищанина Віталія Кавки вручили посмертну нагороду від Залужного

Наказом головнокомандувача Збройних сил України солдата Вiталiя Кавку, 1995 року народження, вiдзначили почесним нагрудним знаком «Сталевий хрест». 

Нещодавно нагороду передали родині загиблого захисника. Про це 31 серпня повідомили у Другому відділі Луцького РТЦК та СП.

27-рiчний Вiталiй Кавка з міста Рожище у першi днi повномасштабного вторгнення став на захист України. 

«Пишаємося героїзмом та мужністю військовослужбовців, які боронять нашу землю! Захисники України є символом свободи незламності, боротьби за життя, незалежність та соборність України», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Віталій Кавка загинув 10 вересня 2022 року в результатi ворожого обстрiлу пiд час штурмових дiй, виконуючи бойове завдання в районi села Мале Веселе Харкiвської областi. Його поховали у Рожищі 25 вересня.

Довідково: «Сталевий хрест» – відзнака головнокомандувача Збройних сил України, почесний нагрудний знак. Нею нагороджуються військовослужбовці ЗСУ, які відзначилися вправним командуванням, за виконання бойових завдань під час проведення об'єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024