Усміхнений, щирий, мужній: побратим поділився спогадами про загиблого рожищанина В'ячеслава Зенца

01 Березня 2023, 13:31
В'ячеслав Зенц 5935
В'ячеслав Зенц

Друзі та бойові побратими В'ячеслава Зенца досі оговтуються від втрати товариша. Чоловік загинув у результаті танкового обстрілу на Харківщині.

Спогадами про нього 28 лютого поділився побратим Анатолій Репш, який допомагав евакуйовувати тіло В'ячеслава із поля бою, передає Район.Рожище.

Чоловік каже, що важко повірити у таку втрату.

«Серце розривається від болю. Немає серед живих мого друга і побратима Славка. Не можу у це повірити ще й досі, хоча особисто з побратимами виносив тебе з поля бою. Моя свідомість не може це прийняти», – розповідає Анатолій.

Він згадує В'ячеслава щирим і усміхненим.

«Ще зовсім трошки часу тому, серед ночі на позиції, ми пили з тобою міцнющу каву. Ти завжди пригощав кавою. Ти голосно сміявся над якимись жартами, ми ділились планами на майбутнє. А зараз тебе немає... Не вірю! Герої не вмирають! Я знаю, що ти вже воюєш там, в небесному батальйоні. Ти був справжнім воїном. Ти був одним з тих людей, які кують нашу перемогу», – ділиться побратим.

Анатолій зізнається, що В'ячеслав був для нього прикладом.

«Особисто для мене ти завжди був прикладом. Прикладом того, як потрібно щиро любити свій рідний край і як мужньо потрібно боротися за свою країну. Ти дуже любив Україну і ніколи не зробив ні кроку назад., обороняючи її. Ти в будь-яких ситуаціях, навіть в дуже важких, завжди був на позитиві, вмів підтримати потрібним словом. Таким ти залишишся в моїх згадках: усміхненим, щирим, мужнім... Вічна пам'ять Герою!» – закінчує побратим.

Нагадаємо, В'ячеслав Зенц загинув 25 лютого поблизу населеного пункту Гряниківка Харківської області.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром