Алла Новікова – кандидатка у депутати від «Самопомочі» у виборчому окрузі № 3

05 Жовтня 2020, 10:10
Новікова Алла Василівна 4713
Новікова Алла Василівна

Новікова Алла Василівна – кандидатка в депутати від «Об’єднання «Самопоміч» у виборчому окрузі № 3.

Жінка народилася 10 травня 1974 року. У 1991 році закінчила школу в селі Переспа. Потім здобула середню спеціальну освіту за напрямом «Бухгалтерський облік» та закінчила бухгалтерську школу в 1992 році.

Довгий час Алла працювала за спеціальністю, потім змінила місце роботи у сільській раді села Літогоща. Довго вагалася, чи йти їй у депутати, але зрештою зрозуміла, що прагне змін та хоче брати активну участь в суспільному житті.

«Для мене важлива моя сім’я! Я переконана, що й для кожної людини! Добробут і злагода в родині, коли усі щасливі: діти здобувають освіту, батьки мають хорошу роботу, бабусі й дідусі гідну пенсію. Але я розумію, щоб так було, то потрібно щось для цього робити, щось міняти. Тому і вирішила йти в депутати, аби представляти інтереси усіх верств населення», – каже Алла Новікова.

Рідні підтримали пані Аллу в її бажанні та прагненні брати участь у виборах. Бо кожен розуміє, що усе починається з маленьких кроків, які зрештою стають великими цілями. 

Чому саме «Об’єднання Самопоміч»? Жінка говорить, що їй близька ідеологія партії: «Будь собою. Співпрацюй з іншими. Допомагай тим, хто потребує. В єдності – сила!».

Бухгалтерська освіта допомагає кандидатці бути раціональною та виваженою в прийнятті рішень. Вона переконана, що точність та сконцентрованість – запорука хорошого результату. Хоча в сімейному колі вона не користується цими принципами, бо родина завжди відчуває турботу і душевну теплоту пані Алли.

Читайте також: Районна «Самопоміч» представила команду кандидатів у депутати до Рожищенської міської ради

Нагадаємо, до виборчого округу № 3 належать села Топільне, Дмитрівка, Кобче, Пожарки, Оленівка, Сокіл, Духче, Навіз, Переспа, Забара, Трилісці, Малинівка, Рудка-Козинська, Козин, Тихотин, БортяхівкаБерегове, Мильськ, Іванівка, Літогоща, Корсині.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024