Районна «Самопоміч» представила команду кандидатів у депутати до Рожищенської міської ради

04 Жовтня 2020, 10:19
6450

Рожищенська районна організація політичної партії «Об‘єднання «Самопоміч» представляє команду кандидатів у депутати до міської ради.

«Наша команда – це люди справи. Підтримуй своїх!» – закликають у політсилі.

Надали список кандидатів «Об’єднання Самопоміч» по трьох виборчих округах. Першим номером представлений Олександр Кучірка.

До виборчого округу № 1 (місто Рожище) належать: Шварцкоп Віра, Панасюк Тетяна, Самолюк Олександр, Глинюк Руслан, Дулюк Олександр, Базилюк Алла, Климюк Олег, Підлипна Ілона й Жога Андрій.

В окрузі № 2 (застирна частина, Дубище та деякі села) представлені: Богун Юрій, Величко Тетяна, Богомаз Віталій, Прох Ірина, Андрієвський Олександр, Іщук Володимир і Панасюк Лідія.

До округу № 3 (від села Переспа до села Навіз) належать: Семенюк Микола, Пархомчук Зіновія, Будчик Антоніна, Новікова Алла та Куденчук Олександр

 

Чому варто підтримати «Об’єднання Самопоміч» на виборах? 

 

«Наші кандидати розуміють, що насамперед потрібно вирішувати базові потреби – змогу утримувати родину, здобувати якісну освіту, жити у комфорті й добробуті», – кажуть у партії.

Головним завданням для майбутніх депутатів є налагодження взаємозв’язку між владою, чиновниками й платниками податків, бо саме це є запорукою добробуту і комфорту жителів. Кандидати переконані, що кадрові питання мають вирішуватися не за політичними квотами, а за рівнем професіоналізму, бажанням працювати та діяти відповідно до інтересів суспільства.

Серед представлених кандидатів – люди різного віку, з різною освітою та соціальним статусом, але усі вони об’єднані спільною ідеєю. Це – підприємці, освітяни, економісти, фермери та пенсіонери, які зорієнтовані на відстоювання інтересів громади, готові чути та вирішувати суспільно значущі питання, впливати на події та процеси життя, формуючи щасливе майбутнє нашого краю.

Читайте також: Три округи та 31 виборча дільниця: Рожищенська громада готується до виборів

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39