Водію, що на смерть збив пішохода у Рожищі, загрожує до восьми років за ґратами

06 Лютого 2020, 12:23
Аварія у Рожищі 10511
Аварія у Рожищі

На вулиці Шевченка у місті Рожище автомобіль «Volvo-xc90» на смерть збив пішохода.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії, що сталась 4 лютого. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько опівночі. За кермом позашляховика перебував 26-річний місцевий житель. Водій допустив наїзд на пішохода, 37-річного місцевого жителя. Перехожий загинув на місці події. Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на арештмайданчик.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Коментарі
06 Лютого 2020, 14:38
Не посадять його,гроші зроблять свою справу......
06 Лютого 2020, 14:52
Звертаюсь до 111.не рахуйте чужі гроші, а, свої. Може також з категорії алкашів.
06 Лютого 2020, 14:54
А ніхто і не рахує його гроші!!!<br/>Кажу про те що заплатить і ніякої справедливості не буде,якщо ви не зрозуміли що я мав на увазі
06 Лютого 2020, 15:47
Не було ще ні суду, ні нічого а ви вже знаєте що кому загрожує! Всі і самі можуть прочитати закон!
06 Лютого 2020, 15:55
при чом тут адмін?! ви не бачите шо то сама поліція подала цю іформацію? зайдіть на офіційний сайт поліції і почитайте. умнікі. а те що загрожує і чи сяде реально - то вже геть інше питання
06 Лютого 2020, 16:11
Яка різниця який був загиблий ,він теж чиясь дитина,якщо слідство докаже вину то водій повинен понести покарання
06 Лютого 2020, 16:14
Підтримую попередній коментар!!!!
06 Лютого 2020, 16:16
То що ж виходить якщо слідувати твоїй збоченій логіці? Раз людина зловживає алкогольними напоями чи як ти тут пишеш просто &amp;quot;алкаш&amp;quot;, то він вже не людина після цього, він вже не громадянин держави? І його що можна взяти ось так і просто переїхати на смерть і втекти? Так є ще й друга сторона медалі. Про водія-мажора також відгукуються м'яко кажучи не зовсім, попри його молодий вік. І він частенько алкоголем зловживає, і бійки влаштовує, і їздить далеко не 50 км\год по місту. Чи ти думаєш ніхто і нічого не знає і не бачить? Не треба тут всіх тримати за бидло. Всі про все знають - така особливість нашого великого села. До того ж винуватець аварії, якщо не помиляюся, - дипломований лікар, хоча й стоматолог, але в першу чергу, - лікар. Надати першу медичну допомогу - його прямий обов'язок, а не втікати як шакал з місця події. Що не подобається правда? А вона саме така і це потрібно визнати. А то знайшлася тут купа виправдань, що втік, бо потрапив у стресову ситуацію. Знайдіть мені в ПДР таке виправдання через яке людину залишили помирати. Зате в кримінальному кодексі є цілком інша стаття про залишення особи, яка її потребує, без допомоги. І на завершення: &amp;quot;дорогі захисники&amp;quot; пам'ятайте завтра на місці загиблого може виявитися будь-хто з вас або ваших рідних, а тоді то ви заспіваєте по іншому.
06 Лютого 2020, 16:24
Дивно що Тарас був не на своїй машині, а на батьковій, і не зразу зупинився, а повернувся через певний проміжок часу.. можливо він покриває батька?! Тоді що це за батько, який відправить свого сина за грати???
06 Лютого 2020, 16:32
Всі так звані захисники, тобто друзі, рідні та близькі винуватця аварії тут розказують про якийсь нещасний випадок. Не підміняйте понять, не майте простих людей за бидло і сміття. Бо простий народ може й вибухнути, а гнів людський - це страшна сила. І на вила можуть підняти, і хати дорогі з машинами попалити. А ДТП зі смертельним наслідком та ще й коли водій залишив місце пригоди - це не нещасний випадок, це САМИЙ СПРАВЖНІЙ РЕАЛЬНИЙ КРИМІНАЛЬНИЙ ЗЛОЧИН!!!!!
06 Лютого 2020, 16:43
Себе с*ука посадіть на вила всі. Бо вже замахали робіть і займайтесь своїми справами. Сидите х*єрню всяку пишете!<br/>Чогож той сраний народ ваш не постає коли депутати на пішоходах наїжають на людей. Коли п‘яні діти депутатів вбивають людей для забави! Де ж ви тоді? Народ засраний!
06 Лютого 2020, 16:47
Люди, вам лиш плітки розпускати.
06 Лютого 2020, 17:11
Побив Колю який машини фарбує, віруючий не п’є, не ображає людей - це теж він не винен, сам впав і поламав Тараса потрібно за грати на парку років щоб порозумнішав. І на камерах що на сфітофорі можна булоб глянути слідству чи то не батько бо великі сумніви що то він Вольво керував.
06 Лютого 2020, 18:26
Зубки нині дорогі,відкупиться то факт,а як матері загиблого,вона на місці трагедії втратила свідомість,хлопця в закритому гробу хоронили
06 Лютого 2020, 18:30
Не обзивайте алкашами,батько зубнічка вип,є відро і з дєвками не соромиться витанцьовувати в квадраті,а син мажор одному ручку зламав другого забив,відкупитись треба багато зубів вставить
06 Лютого 2020, 18:34
А нічого шо Тарас захистив друга і дівчину, до якої чіплявся п‘яний той ваш святенький Коля разом з таким самим набуханим братом? Вже хоч не несіть хєрні! Не заєте то не лізьте!
06 Лютого 2020, 19:05
Значить запам'ятай, ти &amp;quot;нешановне г....но&amp;quot;, ти теж є частиню цього народу. Бо якщо ні, то котися у свою обожнювану Європу. Саме в Європу, контрабандист хрєнов. Тільки пам'ятай там злочинці реально сидять у тюрмах. Там порядок. Але ж ти до цього не привик? Чи не так? А щодо депутатів, то порядок елементарний слід наводити з низів, починати з маленького, тобто з себе. А то ви, бл....ядські мажори, вже розпоясалися до краю. Понавозили &amp;quot;блях&amp;quot; і думаєте, що &amp;quot;хазяєва жизні&amp;quot;? Можна ганяти, людей давити, башляти і далі ганяти. Не так давно в центрі представник з числа вашого бидла переїхав ні в чому не винного велосипедиста Волика, бо бачте він просто мав необачність їхати по дорозі. У нас же дорога тільки для автомобілів, при чому бажано для мажорних, Жигулям і Москвичам там тоже не місце. Ви ж саме так думаєте? Чи не так? Далі йдемо, два тижні тому таке саме бидло збило насмерть дівчину молоду в Копачівці і втекло, і переховувалося. Нічого не нагадує? Тенденція &amp;quot;однако&amp;quot;. А суть проста - безнаказаність породжує вседозволеність. Це аксіома. Поки принцип невідворотності покарання не буде діяти - до того часу у нас будуть гинути люди на дорогах, і не тільки на дорогах.
06 Лютого 2020, 19:49
Підтримую коментатора 17:05, безнаказаність - породжує вседозволеність. А відносно вибл@дків це особливо актуально. Всі виходки вибл@дків треба пресікати ще взародиші, інакше проблеми будуть постійно, і по наростаючій. Взагалі найкращий метод - утилізація. Глибокорелігійні громадяни мають право бути не згідними зі мною і вірити у спасіння і рай після закінчення свого земного шляху. Флаг їм в руки.
06 Лютого 2020, 20:10
Люди ,відіізться,чи е з вас тут хоча б один -БЕЗ ГРІХА..?<br/>Чи хоч хтось з вас застрахований від гріха...?<br/>Та ХТО дав вам право тут вершити СУД..?<br/>Подумати лише- Грішники судять грішного..!<br/>Яким судом судите- таким і самі будете судимі!<br/>.І це- ІСТИНА.<br/>НЕ боїтеся..?
06 Лютого 2020, 20:13
Там грошей як в дурних фантиків ,відкупиться і буде далі собі їздити п‘яним по рожищах
06 Лютого 2020, 20:22
Може хто знає з якою швидкістю мав би їхати автомобіль, щоб після зіткнення з підходом частки куртки залишилися під авто?
06 Лютого 2020, 20:31
Вам ,строгим і &amp;quot;праведним суддям&amp;quot;може в це важко повірити ,та варто цьому хлопчині лише щиро покаятися (в скоеному злочині) і милостивий Бог його простить.<br/>І це правда.<br/>А вас ,&amp;quot;строгих суддів&amp;quot; чужих гріхів-сурово покарати,за ВАШ великий ГРІХ-те ,що ви відібрали в справжнього СУДДІ ,Творця Світу ,Його ОДНОГО право -Судити.!<br/>Бог ВСІМ Суддя!<br/>А ми всі-глина! і не більше.<br/>Глина -судить глину..!<br/>І сміх і сльози..
06 Лютого 2020, 20:53
О видно ви з зубніківського кодла,то що покаятись і все,а мати загиблого одна залишилась в хаті,вам задавити людину то раз плюнути,то так їхати що кістки з голови валялись по асфальту,а захисника Тараса знаєм,чому в армії не служив,пісюн хворий
06 Лютого 2020, 21:02
Мінти порішають за гроші
06 Лютого 2020, 21:05
Знаю я їхню сім‘ю :батько людина з великої літер а сини ґавнюкі хитрожопі без нього вони ніхто і звати їх ніяк!!!
06 Лютого 2020, 21:15
Перш ніж відповідати перед Богом,вбивця має відповісти перед суспільством,за скоєне.
06 Лютого 2020, 21:27
Ні з якого я ,&amp;quot;зубніківського кодла.<br/>Взагалі не знаю ні водія ні його жертви.<br/>Просто знаю духовні закони. І вірите ви чи ні ,та вони дійсно діють.<br/>Що зміниить те, що ви будете висказувати свою думку ,виливаючи свій гнів..?<br/>Хоч як би не було шкода,та загинувшого вже не повернеш.<br/>Та треба знати, що ВСІХ нас рано чи піздно,судитиме Вищий Суддя.<br/>І Він не питатиме в нас ,чого той чи інший якийсь наш знайомий зігрішив.-вкрав,вбив,пив..ітд <br/>А питатиме лише про наші ОСОБИСТІ гріхи.<br/>А чи знаете що гріх ОСУДЖЕННЯ-один з найбільших гріхів людини..?<br/>Тож і покарання буде не з мягких.<br/>То вам не земний суд,на якому можна відкупитися грошима.<br/>На цьому Суді можна відкупитися лише покаянням та справами милості,яку ми проявили при житті.<br/>А якщо в нас не знайдеться таких справ,то і нам немае що розраховувати на милість Божу.<br/>І така правда,подобаеться це комусь чи ні.<br/>Тож хоч би для свого блага-добре думайте що ви говорите,робите і навіть думаете..<br/>У Бога ваги точні.
06 Лютого 2020, 21:42
Читаю захисників Тарасика і диву дивуюся. Вас треба самих під його колеса покласти, і не раз переїхати. А ще краще, ваших найрідніших щоб так само розірвали на шматки, і щоб ви над ними так поплакали як мати того нещасного. Може зрозумієте яку ахінєю ви несете. Їхав з перевищенням швидкості, втік з місця пригоди. Немає виправдання такому гниді, чоловіком його не назву, а ще медик, хоч і з купленим дипломом. Гнити в тюрмі по максимуму, і грошима кормити в тюрмі.
06 Лютого 2020, 21:54
Не судіть, і не судимі будите! Ніхто з Вас, крім водія та загиблого не знає, що саме сталося на дорозі у той момент. Загиблий , на жаль, не розповість...у нього забрали найдорожче - життя. А водій вже покараний - скалічена доля...Буде важко жити з таким, та дивитись у вічі рідним загиблого...
06 Лютого 2020, 22:15
Яке з перевищенням? Ти знаєш тормозний шлях, видимість, погодні умови? Чи ти впевнений в тому що сам побачив би на темному мокрому асвальті лежачу людину в темному, їхавши 50 км? І хто сказав що втік? Наскільки відомо він сам в поліцію подзвонив.<br/>Тільки вмієте зловтішатись і радіти чужому горю. Самого треба ізолювати за фантазію &amp;quot;потенційного маньяка&amp;quot;!!!
06 Лютого 2020, 22:48
Поспівчувайте обом сторонам. Бо.то біда !
06 Лютого 2020, 23:05
ви рожищани всі кончені люди просто!!! гнилі і пропащі! на те сране ваше місто треба просто бомбу скинути велику!! шоб таких як ви перебило! мені більше немає шо сказати просто!<br/>там нова аварія сталась, бус збив велосипедиста, то готуйтесь писати нові коментарі, та поливати брудом іншу людину! <br/>надіюсь шо ви с*уки, всі попаде на місце бідного постраждалого і на місце водія також!<br/>най би вас шлях всіх трафив! гниляки і просто! не люди а м*ясо без душ прото!
06 Лютого 2020, 23:07
зате ти гамно з маленькоі букви!
06 Лютого 2020, 23:12
люди!! шо ви робите!!? вгамуйтесь трохі. час і справедливість все розставить на свої міста! <br/>в водія також є сім*я, рідні, батьки та дружина! думаю він точно не виїхав з дому з метою переїхати якусь людину, та наробити біди комусь, адже також має рідних! будьте хоч трішки совіснішими...ви ж не знаєте нічого про завтрашній день! можливо ви будете їхати за кермом, і вас спідкає таке ж саме лихо...<br/>попустіться трохі!
06 Лютого 2020, 23:31
Час і гроші все розставлять на свої місця, ви хотіли сказати. На жаль. Вам би дали вибір - мільярд чи життя ваших рідних. Думаю всі б вибрали життя. А тій матері вибір не дали, зробили за неї. Кого шкода, то її. А цього бугая зовсім не шкода, це рано чи пізно мало статися. І якщо зійде з рук, то ще не раз зможе комусь життя скалічити. Побачимо що суд скаже
06 Лютого 2020, 23:37
Співчуаю обом Сторонам то є БІДА!!!
07 Лютого 2020, 00:56
Рано чи пізно ти теж здохнеш! Такшо йди далі заробляй собі гріхи і поливай всіх брудом!
07 Лютого 2020, 01:20
Я не виправдовую пішохода значна частина з них у нашому місті ходять як телята і всі водії &amp;quot;їм должні &amp;quot; об'їхати, відреагувати що йому потрібно терміново вийти з за маршруткі біля білосніжки і летіти на базар і т.д. Але людоньки як ви можете виправдовувати водія, як можна писати про те що постраждалий лежав посеред дороги. Звідки ж тоді звук удару? А ви думали що якщо б водій їхав 50 дозволених трагедії з такими страшними наслідками не сталося б. Водії і пішоходи давайте будемо взаємно вічливими
07 Лютого 2020, 01:50
Коментатору 16:30 скажу: що краще випити відро горілки і з дєвками танцювати, чим з мужиками цілуватись. А коментаторам високорелігійним моралістам-захисникам скажу що підтримую коментатора 19:42 , а ви бовдури притрушені ждіте вищий суд, можете в костюми зайчиків одягнутись.
07 Лютого 2020, 02:06
Після вживання горілки за кермо управління транспортним засобом нині сідають лише водії мопедів, жигулів, москвичів і кочегари, всі інші учасники дорожнього руху вживають наркоту (трин-траву або цікаві пігулки, інколи білий порошок). Отака фуйня тепер, дорогі малята.
07 Лютого 2020, 02:56
Для роздумів: мажори - загальна назва молодих людей, чиє життя та майбутнє переважно забезпечили їхні впливові або високопоставлені батьки. Відколи це зубний технік і вчителька початкових класів вважаються впливовими та високопоставленими людьми. То в нас тоді пів Рожищ впливові та високопоставлені, і діти їхні мажори? А те, що мають гроші, будинок і машину, то не вкрали, не обдурили нікого, а своїми руками і мізками заробили. Бажаю усім бути впливовими і високопоставленими людьми і мати можливість забезпечувати своїх дітей...
07 Лютого 2020, 02:57
Колись було кіно &amp;quot;Старик Хотабич&amp;quot;-по волі джина піонер який розкривав рот щоб сказати брехню-гавкав: то я уявляю цей собачий лай в Рожищах ,появись той джин у нас - 75% рожищан загавкали б.!!!!Кожна людина появляється в цей світ по Божій волі і доля у кожного своя,і місія є у кожного теж своя,ніколи ніхто не буде на чиємусь місці,а кожен на своєму і нестиме тільки свій хрест!!!Люди не заробляйте гріхів,не судіть бо не маєте на то ніякого права!!!А заздрість не красить нікого,для чого паплюжити сім'ю в якій все добуто трудом,ви називаєте себе простими,а ця сім'я хіба не проста- вчитель та технік зубний,да їздять хлопці по євробляхи,щоб покращити свій добробут,а вам хто заважає,це сім'я трудяг,не депутатів,чи бізнесменів обдурюючих всіх і вся.Фантазьори що доосмислюють трагедію,вас же ніхто про це не просить,знатоки у вихованні ,винесенні вироків -не зайнятися б вам вашими справами,якщо їх маєте.Поп____дите,поки якась нова кістка не впаде ,щоб знов її обглодувати , смакувати новою бідою .ЛЮДИ НЕ БУДЬТЕ СОБАКАМИ! Не можете зарадити ,,змінити, підтримати - промовчіть,
07 Лютого 2020, 03:17
&lt;p&gt;Правда в тому, що був би він нормальною людиною - всі б співчували&lt;br /&gt; а так як він розп...дяй, літає по місту і вже не в одній аварії був, тому і кидаються з такими коментарями&lt;br /&gt; Але шкода обох - бо це біда, яка назавжди змінить його життя і забрала молодого хлопця.&lt;br /&gt; Таке могло з кожним трапитися і в будь-якому випадку водію потрібна перш за все підтримка.&lt;/p&gt;
07 Лютого 2020, 04:38
На хвилиночку! Цей «ненормальний роз....яй», «невиховане бидло», о, ще ж забула що він «наркоман», скоро може мати звання «Почесний донор України». Мабуть цей «мажор» здає кров задля розваги. Ой, ні, напевно для того, щоб щоб йому поспівчували.
07 Лютого 2020, 08:54
Люли добрі,рожище новини сайт самий гірший,а люли бидло.Ніде немає такої злості,жовчі як в рожише новинах
07 Лютого 2020, 10:29
А ще подумайте,переїхав на проїжджій частині чи на тротуарі?Що робив потерпілий в темну пору на дорозі ,та ще й лежав?Думок багато.Але засуджувати водія-неправильно.
07 Лютого 2020, 10:43
От себе і полічи в першу чергу,КОЗЕЛ.До чого тут &amp;quot;колєгі&amp;quot;,завтра ж твої нащадки можуть стати &amp;quot;вибл*дками&amp;quot;-і шо??? Не стануть -а Богу видніше знаїш! Ніхто не застрахований ні від чого, ні від хорошо ,ні від поганого. Сталася біда не мішайте людям справитися з нею.Не пхайтеся зі своїм хворим та шизанутим баченням .
07 Лютого 2020, 11:01
Якби він лежав, то в машині фара не була б побита. Якби їхав із правильною швидкістю, міг би зреагувати. Якби був людиною то зразу би не втік. Це &amp;quot;якби&amp;quot; можна продовжувати довго.<br/>Засуджувати не варто?<br/>Тоді може поаплодуємо йому. Це ж круто, переїхав чувака, давай ще.<br/><br/>Всіх захисників треба так переїжджати, тоді якщо їхня думка не зміниться то вже діагноз. Кожен має відповідати за свої вчинки. Бо майже кожен тиждень на цьому сайті з'являються новини про дтп, і основна причина - не дотримання правил дорожнього руху водіями. Їздять як хочуть і під чим хочуть. Звичайно що значна заслуга в цьому є в нашій продажній правоохоронній системі, яка прогнила наскрізь корупцією.
07 Лютого 2020, 11:24
Ну да, і пішоходи ходять де хочуть, лежать де хочуть і під чим хочуть
07 Лютого 2020, 11:54
Таки да. Машина, яка була у цій ДТП, якщо не помиляюся - це Volvo XC 60. Це вам не Жигулі-копійка. Машина досить потужна і основне висока. Якщо б особа лежала на дорозі, як тут дехто заздалегідь вже збирається маніпулювати громадською думкою, то фара як мінімум була б ціла. Але населення вже готують до того, що водій не те що не винен, він взагалі постраждала особа. Так і до відшкодування на ремонт автомобіля за рахунок загиблого може дійти....
07 Лютого 2020, 13:16
Від тюрми і від суми не зарікайся. ДТП може трапитись з будь ким, хто є учасником дорожнього руху. Просто попередні &amp;quot;заслуги&amp;quot; людей категорії вибл@дки -- зовсім інші емоції викликають. Співчуваю родичам обох сімей.
07 Лютого 2020, 13:19
Незалежно кажучи :читайте статтю,а не коментарі. &amp;quot;пошкоджена протитуманна фара та захист двигуна, що знаходиться знизу автомобіля&amp;quot;<br/>Протитуманна фара знизу бампера знаходить
07 Лютого 2020, 13:38
Заліпи своє дуло. Створи у Фейсбуці групу: &amp;quot;вибл@дки. обмін досвідом&amp;quot;. Покарання має бути суровим -- 51 гривня штрафу і взяти на поруки.
07 Лютого 2020, 13:43
Дадуть три роки умовно а матері забиблого компенсацію і все злагодиться.
07 Лютого 2020, 13:49
Поки судів по пару раз поміняють або адвокатів той срок злетить от вам і тюрма.суд повинен бути справедливий зробив сиди другим наука а то відкладають суд на таке число на таке щоб час тягнути сволочі продажні.
07 Лютого 2020, 14:55
Згідна, попередні «заслуги» не знімають провину, і навряд чи будуть виступати як пом’якшуючі обставини при винесенні вироку. То ж коли хочемо обговорити, то давайте будемо говорити про конкретний випадок і не будемо обливати брудом ні одну ні другу сім’ю
07 Лютого 2020, 16:01
Та ви шо люди Які 8 років. Батько грошей пороздає а дядько ноги руки поломить ще прийде швагрова мати закони розкаже. Там сімейка що нада
07 Лютого 2020, 16:18
А хто такий дядько і хто така швагрова мати якщо не секрет? А то ніби в Рожищах живу а нічого не знаю
07 Лютого 2020, 16:22
Зараз в соц мережах ходить фото даного автомобіля, розбите праве крило в щент, бампера половину немає, більшість всього на великій швидкості не вписувався в поворот і захватив пішохода <br/><br/><br/>Сайт Новини Рожищ - моя мрія просто знати хто ти?<br/>І чий це сайт!<br/>Я надіюсь колись дізнаюсь. Ти стільки тварюка в сім’ях сварок наробила і обісрала люде, надіюсь тебе і твоїх дітей теж хтось роздавить!!!
07 Лютого 2020, 16:25
Захистить людину, захистить Україну, захистить кожного, захистить всіх. Хто? Правозахисник Олександр Потапчук -- захистить. Всім подивитись на Ютубі відео &amp;quot;рожище боротись за правду треба&amp;quot;.
07 Лютого 2020, 16:29
Як завше в Рожищі хочуть замяти ще один кримінал за участю ще одного виродка. І як завше рожищенські активісти язики засунули в дупу. Добре що хоч бабок з картоплею біля площі Богдана сварили.
07 Лютого 2020, 16:37
Нехай активісти-депутати зроблять запит які травми були у загиблого. Напишіть заключення судмедексперта. Хватить скрізь і кругом лапшу вішати і всіх за дурних мати.
07 Лютого 2020, 16:44
Як же ти всіх втомив дол......об хрєнов!!!!!! У людей біда, а тобі тупий стьоб в голові...
07 Лютого 2020, 17:07
Власник сайту - озабочений моральний урод. <br/>У мене все.
07 Лютого 2020, 17:18
Заведи собі таку сімейку що нада, ламай руки ноги, розказуй закони і роздавай гроші, якщо звичайно тобі хватить ума їх заробити
07 Лютого 2020, 17:28
Біда це вавка в голові чмошніків тіпа активістів, а тут ще один кримінал схожий на той що стався зовсім недавно в Копачівці, і той що стався минулого року в Рожищі біля магазину &amp;quot;Люкс&amp;quot;. Добре що на Вовнянці коли місцеві мажори перевернулись небуло пішоходів. Якось так, задовбаний ти наш.
08 Лютого 2020, 06:57
Цей недоумок пролетів на автомобілі КІА, швидкість 100+ км/год приблизно була, мало того що він збив цього чоловіка, так щей втік і приїхав на іншому авто! БРЕХНЮ постять! Розводять мінтів і народ на рівному місці! Батя з Басаликом на охоті все по рішають!
08 Лютого 2020, 07:03
Тарас рухаючись на автомобілі КІА зі швидкістю 100+ км/год, збив на смерть пішохода, після чого зупинився, і покинув місце ДТП (23:29) , близько 02:30 він приїхав на Вольво, в якому сам розбив галогенну фару, аби створити легенду про типу п’яного пішохода. Якщо це не так, тоді дайте відповідь на запитання. Для чого втікати з місця ДТП? Де його КІА, на якому ж він втік? І що за сцикло яке за скоєне не відповідає!
08 Лютого 2020, 10:54
В тюрмі вибл@дки повині сидіти, а не псувати життя оточуючим людям. Безкарність породжує вседозволенність.
08 Лютого 2020, 10:54
Опа значить водій не сам був а з тобою,бо ж не написав 170 а іменно 100,,а чо тільки фару ше журтку прив'язував -знаток йоб_____ний.!!!
08 Лютого 2020, 10:58
Все ти знаєш все обізнаний допоможи президентові, чи прем’єрові , а то держава в ж- і а тут в Рожищах такі таланти гибнуть святий ти наш. Україно побач йому недолугому Рожищани не соромте себе та нашу державу своїми розумовими здібностями в навичках і не злорадствуйте адже і звами чи вашою рідньою може таке статись хіба що ви........ й. Досить, як ви можете , а ще Рожищани сором!!!!
08 Лютого 2020, 11:09
Автомобіль kia був проданий задовго до аварії, свідкі бл**
08 Лютого 2020, 11:20
54 08.02.2020<br/><br/>Опа значить водій не сам був а з тобою,бо ж не написав 170 а іменно 100,,а чо тільки фару ше журтку прив'язував (допомагав?)-знаток йоб_____ний.!!! І час ти знаєш точно і марки машин не вказав ще якого року випуску-промашка ДА ДА.Хай тобі буде стільки здоров'я як правди в твоїх писульках су@а!!!!!!!!! ЛЮДИ ЧИ У ВАС СВОГО ГОРЯ НЕМАЄ,ЧИ ВСІ БІЛІ ІПУШИСТІ-ЧОГО Ж СЬІЛЬКИ БРУДУ &amp;quot;ИЗВЕРГАЕТЕ&amp;quot;.
08 Лютого 2020, 11:37
Слухай, то напевно ти на автомобілі КІА, збив того нещасного, і втік, а Тарас на VOLVO на нього тільки наїхав? Отут прокльовується істина. Такі подробиці, які ти описуєш, знає тільки той, хто був найближчим до ДТП. А КІА Тарасова дійсно була продана вже 2 тижні, тому і їхав на VOLVO.
08 Лютого 2020, 19:55
Всі ідем в Усмішку лікувати зуби. Потрібні кошти відмазати синка. А повірте ВІДМАЖУТЬ.
08 Лютого 2020, 21:28
Який запобіжний захід буде до підозрюваного у заподіяні смерті людини в результаті ДТП, ви не в курсі? P.S. Гумор у вас, дорога людино, трохи таки цинічний.
08 Лютого 2020, 21:40
Мустафу Джемілєва треба запросити в Рожище. Нехай допоможе у торжестві справедливості, нафіга йому (Мустафі) питання Криму. Крим давно і надовго тю-тю. Поселити пана Мустафу можна у готелі Фата Моргана, або у когось з рожищенських активістів вдома.
08 Лютого 2020, 23:44
Прочитай статю 62 Конституції України і буш обізнаний ,а то ше не заснеш і ніч пройде в роздумах -а шо це йому буде
09 Лютого 2020, 00:03
Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
09 Лютого 2020, 00:23
Щось Ви, Пане вітольде, не правильно мислите. Не йдемо в Усмішку, щоб не було за що відмазати. Давайте влаштуємо БОЙКОТ. Бо ж ви як підете, то певно на одному вас відмажуть, бо маєте такі гнилі зуби як і і язик
09 Лютого 2020, 00:52
Як легко срати інших. Ви кожен гляньте на себе. Чи ви такі невинні в житті. Не вкрали. Не образили до глибини душі, не вдарили. Не судіть інших і не будите судимі. Не пишіть цю херєсь.
09 Лютого 2020, 05:28
До тебе який небудь вибл*док ліз з кулаками? Майно твоє псував? За правилом -- собі добре на всіх насрати жив? Заліпи своє дуло, чудо ти малахольне і притрушене! В тюрмі і на цвинтарі місце вилупкам різних порід.
09 Лютого 2020, 11:40
О тут ви в точку! Вилупки бувають різних порід, і навіть таких як ми з вами, і кожному уготоване місце на цвинтарі. Тільки, щоб потрапити туди, одні чекають в черзі, а інші потрапляють позачергово. А за які заслуги - не нам з вами судити
09 Лютого 2020, 12:53
Тебе штунду можуть і не взяти в райську обитель. Йди якого небудь вибл@дка в дупу поцілуй, а я вже якось по іншому на житіє з певного часу дивлюсь. Бог і ти всіх вибачай, а я - ніколи.
09 Лютого 2020, 13:04
Релігія велика сила - стадо лохів завше можна у покорі і смиренні тримати. Короче лохі і в африці лохі. Гидко читати твої чмошні коментарі, штундо.
10 Лютого 2020, 00:21
Йой, ото ж певно на брудершафт пили з ТОБОЮ. Тоді слухай: про райську обитель тут мова не велась, і ти не знаєш , як я на житіє з певного часу дивлюсь, а кого мені в дупу цілувати, то моя справа. Дупа - це частина людського тіла, і якщо ти її ще не цілував, то мені теж з тобою не по дорозі
10 Лютого 2020, 01:50
Хочеш большой и чистой любви? То приходь до попереднього, він по кожаних флейтах і комедіях
10 Лютого 2020, 10:30
Шось ми від теми про утирків відійшли. Де там цей утирок шо людину вбив?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024