Як завершили футбольний сезон чемпіонату області команди Рожищенського району

07 Листопада 2019, 13:20
2785

Заключний тур осінньої частини чемпіонату області сезону 2019/20 команда міста Рожище проводила на домашньому стадіоні в присутності вболільників, які завжди палко підтримують рідний колектив.

Цього разу до райцентру завітав клуб з Локачинського району «Надія» (село Хорів). Про це повідомили у Федерація футболу Рожищенського району.

Перед грою команди поділяли останні два місця в лізі, тож поєдинок набував «присмаку дербі». Вже на 8 хвилині наші «горіли» 0:2, але завдяки голам Володимира Майструка та Богдана Кобзаря на перерву пішли за рівного рахунку.

Читати також: У Рожищі нагородили переможців футбольного чемпіонату району

Гольову феєрію команди продовжили і в другому таймі, але на три влучних «постріли» гостей, господарі відповіли лише одним. Програш 3:5 залишив ФК «Рожище» «зимувати» на останній сходинці турнірної таблиці з чотирма набраними очками. 

Гра команди Володимира Лукашука протягом першого кола справила двояке враження: «агресивна» гра групи атаки, особливо проти флагманів волинського футболу і... незрозумілі провали в іграх з аутсайдерами змагань.

Залишається сподіватись, що керівництво клубу за час «зимових канікул» знайде спосіб для підсилення і вже весною порадує вболівальників новими перемогами.

Читати також: Рожищанин з командою ветеранів «Волинь-Лучеськ» виграли Кубок України з футболу

Копачівське «Торпедо» завершувало перше коло виїзними іграми в Затурцях та Олиці. Перемога над представником Локачинщини стала своєрідною «помстою» за програш рожищан «Надії» – п'ять голів копачівці «відгрузили» місцевій «Турії».

Результативно відзначились Богдан Івановський, Дмитро Мельниченко і тричі (!) Григорій Гулюк. Саме Гулюк відкрив рахунок і в Олиці, вміло розібравшись в «карному» майданчику господарів.

Однак виграти «торпедівцям» не судилося – жахливий стан поля, невдала реалізація моментів, а пізніше ще й арбітр, зіграли проти досвідченого колективу.

У середині другого тайму рефері вилучив гравця «Торпедо»,а після трьох доданих хвилин до основного часу, поставив у ворота гостей пенальті на....90+7 хв!

У підсумку прикра нічия 1:1, яка втім залишила Копачівку на третій позиції у своєму дивізіоні до весняного етапу змагань.

Окремо варто сказати про юнацький склад «Торпедо», який перетнув екватор першості другим! Реальний успіх вихованців Дмитра Дмитрука!

Читати також: Міська рада закупила футбольну форму для вихованців Рожищенської спортшколи

Коментарі
09 Листопада 2019, 01:14
Коли пишете статюю, не забувайте вказувати що ФК рожище грає у вищій лізі, а торпедо в першій де грають команди рівня району.
11 Листопада 2019, 13:00
Голова районної федерації футболу - маніпулятор. В команді Торпедо Копачівка гравці , переважна більшість, не місцеві. Дмитро Дмитрук зі своїми вихованцями дублюючого складу ФК Рожище аж на 8 місці з 10 команд? Згідний з попереднім дописувачем на 100 %. ФК Рожище бажаю вам успіхів у розпочатій нелегкій справі.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024