Міська рада закупила футбольну форму для вихованців Рожищенської спортшколи

31 Жовтня 2019, 09:13
3302

Перед поєдинком ФК «Рожище» та «Надія» (село Хорів) заступник Рожищенського міського голови Сергій Лясковський та член наглядової ради ФК «Рожище» Олександр Дулюк вручили тренерам команд Рожищенської ДЮСШ спортивну форму для юних футболістів та футбольні м’ячі для представників чотирьох шкіл міста та Топільненської ЗОШ.

Вручення організували 27 жовтня, повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

29 комплектів футбольної форми для юнаків двох вікових груп Рожищенської ДЮСШ придбали за кошти міської ради за «Програмою розвитку футболу у місті Рожище на 2018-2020 роки».

Тренер відділення футболу у Рожищенській ДЮСШ Василь Присяжнюк каже, коли діти в однаковій формі це формує командний дух, згуртовує гравців та неабияк мотивує на результат. 

«Дітям дуже важливо відчувати підтримку дорослих у обраній справі. Це додає їм впевненості у власних силах, у тому, що вони зробили правильний вибір, обравши певний вид спорту, а також підсилює бажання займатися ним і надалі. У нас була стара форма, але ця нова з емблемою Рожища якісніша та гарніша. Я ще не всі комплекти роздав, але частина дітей вже отримала форму та тренувалася в ній. То діти прибігали й казали: «бачите, я сьогодні навіть краще грав», – посміхаючись розповідає тренер.

За словами Василя Присяжнюка, незабаром юні спортсмени будуть брати участь у чемпіонаті області по футзалу, який відбуватиметься у Луцьку в спортивно-розважальному комплексі «Адреналін». Тому нова форма знадобиться вже найближчим часом.

«Ми підтримуємо спорт, особливо юнацький, щоб в дітей був стимул грати краще та гідно представляти свою команду на змаганнях. Сьогодні це – юнаки, а завтра – футболісти, які славитимуть Рожище на всю Україну і світ. Діти мають бажання грати у футбол, а наше завдання всіляко підтримувати це бажання», – каже міський голова В’ячеслав Поліщук.



Коментарі
31 Жовтня 2019, 11:34
Хоч підтримати- добудуй стадіон і хоч щось плати хлопцям за гру а не за форму і ентузіазм будуть бігати. А за такі речі як форма і м'ячі я мовчу вже..
31 Жовтня 2019, 11:47
слухай ти, чудо. Міська рада й так підтримує спортсменів. Сам міський голова обробляв футбольне поле препаратом від бур'янів та підживлював траву. Завжди йде на зустріч спортсменам. Хоч споршкола й стадіон не на балансі міської ради. Запитай що зробили райрада та РДА. Кажеш такі речі як форма і м'ячі то все не те. А що дала інша місцева влада? Де вони. А ти сам щось зробив для свого міста?
31 Жовтня 2019, 11:55
Я плачу податки як і більшість. І такі пасажири як Поліщук і КО живуть за це. Також платять податки підприємства і підприємці з яких формується бюджет. Чому я маю ще щось робити для міста? Якщо люди прийшли керувати то хай керують і відповідають за свої накази і роботу а ні то хай гуляють якщо не вміють чи не можуть зробити свою справу. Якщо не вміють залучити спонсорів чи інвесторів в спорт і взагалі в місто то хай платять з бюджету. <br/>Це ж подачки які нічого не варті. Ну хай витратили 10к грн з бюджету але скільки ж піару.
31 Жовтня 2019, 19:57
Серед платників податків карамби немає. Так що не тренди лишнього бо ти ніхто. Раз навіть боїшся себе назвати. А так в ничку ви всі герої і типу офігенні платники податків та діячі а насправді нуль.
31 Жовтня 2019, 20:23
та задрали ви, типу платники податків! Нормальні платники ніколи такого не напишуть і не скажуть. Бо добре знають ціну слова й грошей. А ті, платники, які в своїй квартирі унітази забивають всячиною, людей бють на вулиці,гроша ломаного не коштую ті тут сидять тут і триндять! Твоїх податків на оплату праці прибиральниці не вистачить! А піди попрацюй за мінімалку та ще від всіх почуй що за ті гроші ти їм золоте царство маєш зробити, аби таким як ти. платникам податків їх відпрацювати. Єдиний поважний в нас платник податку це Цунамі, який й для міста і містян зроби немало. так що стукай пальчиками далі
31 Жовтня 2019, 20:45
Стукай сам бо сирзавод тільки смердить
31 Жовтня 2019, 22:46
Дулюк все життя ніде не робив ,а зараз як став мусорком ,місяць назад,став офігенним платником податків?
01 Листопада 2019, 00:08
Чудово, що придбали футбольну форту! Значить на черзі костюми для юних артистів, які захищають честь міста та району???
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром