Де у Рожищі розміщувати передвиборчу агітацію: 10 локацій

11 Червня 2019, 13:18
2057

У Рожищі визначили місця для розміщення агітаційних матеріалів. У райцентрі виділили 10 місць, де встановлені інформаційні дошки можна використовувати для розміщення агітаційних матеріалів під час виборчих перегонів.

Про це інформують на сайті міськрої ради.

Перелік затверджених адрес розташування інформаційних дошок:

  1. вул. Коте Шелакадзе,  (ЦРЛ);
  2. вул. Богдана Хмельницького;
  3. вул. Незалежності, 13а (біля магазину «Малюк»);
  4. вул. Незалежності, 43;
  5. вул. Незалежності, 55;
  6. вул. Незалежності, 66 (через дорогу);
  7. вул. Незалежності, 83;
  8. вул. Незалежності, 89;
  9. вул. Привокзальна, 9 (з/д вокзал);
  10. вул. Мазепи, 2.

«Зауважимо, що інформаційні намети з розповсюдження передвиборчої агітації можна ставити на території між магазином «Колібріс» та площею Богдана Хмельницького, а також на площі Незалежності (поблизу міської ради)», – йдеться у повідомленні.

Порушення щодо розміщення агітаційних матеріалів регулюється статтею 212-14 Кодексу України про адміністративні правопорушення«Порушення встановленого законом порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених законом місцях громадянином – тягнуть за собою накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Порушення встановленого законом порядку розміщення агітаційних матеріалів чи матеріалів політичної реклами підприємствами – розповсюджувачами реклами – тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян».

Нагадаємо, нещодавно представники ОПОРИ провели моніторинг розпоряджень міських голів та рішень виконавчих комітетів міських рад щодо місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації. За результатами аналізу визначили, що у Рожищі відповідне рішення для парламентських виборів не приймалось.

Коментарі
11 Червня 2019, 18:52
Бачив , як фарбували щити для агітації. Позаздрив КОМУНГОСПУ за таких технічно озброєних і метких працівників. Всі б так !!!!...Не треба було б нікого наздоганяти)))
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024