У РДА подають звіти про чисельність працюючих та військовозобов’язаних

07 Червня 2019, 09:13
Звітує Олена Дацюк 5811
Звітує Олена Дацюк

Голова Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська провела апаратну нараду, в якій взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади в районі.

Про стан мобілізаційної підготовки району і завдання щодо її поліпшення доповіла головна спеціалістка з питань мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Олена Дацюк, повідомили в РДА.

Під час доповіді також йшлося про військовий облік як основну складову залучення громадян до військової служби за контрактом та строкової військової служби.

Аналізуючи динаміку щодо відбору та проходження військової служби за контрактом протягом минулого та поточного року необхідно зауважити, що показники коливались, але завдяки спільній роботі райдержадміністрації, районного військомату та органів місцевого самоврядування район тримав позицію на рівні середніх обласних показників – від 50 до 100% до плану.

У 2018 році за участю працівників облдержадміністрації та обласного військового комісаріату проводились перевірки стану мобілізаційної готовності та стану військового обліку в районі, за результатами яких робота в цих напрямках визнана належною.

Читати також: Жителі Рожищенського району не ухиляються від служби в армії

Міською, селищною та сільськими радами, підприємствами, установами та організаціями району в райдержадміністрацію вчасно подаються звіти про чисельність працюючих та військовозобов’язаних, які заброньовано згідно з переліками посад і професій.

«Аналіз стану мобілізаційної підготовки району свідчить, що місцевими органами виконавчої влади, іншими державними органами, районним військовим комісаріатом, підприємствами, установами та організаціями, громадськими організаціями району проводиться робота щодо підтримання мобілізаційної готовності району, забезпечення заходів територіальної оборони на належному рівні», – резюмувала посадовиця..

Коментарі
07 Червня 2019, 18:50
А Савчук теж піде на контракт,чи ні?
07 Червня 2019, 19:54
краще щоб пішов з нашого району
09 Червня 2019, 00:38
Разом і з своїми дамбами серця
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024