Струм, отрута, переломи, – зоозахисниця про майбутню ферму біля Рожища

04 Лютого 2019, 12:05
Зоозахисниця б'є на сполох 4665
Зоозахисниця б'є на сполох

Луцька захисниця тварин Богдана Новарчук зареєструвала петицію проти будівництва хутряноїї ферми у селі Підгірне Рожищенського району. Там плануюють розводити норок для пошиття хутряних виробів.

Поки звернення перебуває на модерації, жінка розповіла про тортури над тваринами, які застосовують у закладах такого типу.

«Для забою тварин використовують найжорстокіші методи. Наприклад, пропущення струму через задній прохід або статеві органи. Знаходячись у повній свідомості, тварини вмирають від серцевого нападу. Інші методи забою включають отруєння газом, ін'єкції отрути і паралізуючих речовин, перелом шийних хребців або черепа, удушення. Нерідко тварин лише злегка оглушують і, з іще живих, здирають шкіри», – констатує жінка.

«Вважаю, що не можна заради краси убивати, тим паче, щоб носити на собі трупи. Люди в Англії живуть краще за нас не тому, що заможні, а тому, що гуманні. Вони не виставляють свої багатства на показ і більшість не одягає хутра. Добро розпочинається із співчуття до найменшої істоти, не може існувати суспільство, в якому досі панує варварство і жорстокість. Якщо ми не поборемо цього, ми повернемось до печерного стану і ніколи не досягнемо розвитку цивилізації», – вважає зоозахисниця.

«Якщо людина користується усіма винаходами суспільства, то чому ж досі пропагує методи первісних людей, які убивали тварин, щоб зробити собі одяг, бо іншої альтернативи не було? Навіщо користуватися виделкою та Інтернетом, якщо ви за первісний лад?» – риторично питає Богдана Новарчук.

«Розвиток передбачається у всьому, від елементарних речей до важливих, до становлення особистості. Людина не може тримати в одній і ті й же руці та одночасно використовувати сучасний ніж і камінь з епохи мезоліту, яким розрізала їжу. Не можна підтримувати масові убивства тварин і користуватися новітніми технологіями, це лицемірство. Співчуття є в душі кожного з нас. А якщо людина не вміє відчувати, то це уже соціопатія і ніякі слова не вплинуть на неї», – пише жінка.

Нагадаємо, у Рожищенському районі планують відкривати хутряну ферму.

Коментарі
04 Лютого 2019, 14:48
Це та Богдана Новарчук яка є директором КП Ласка в Луцьку, і яку мешканці Луцька просили у влади звільнити через низку порушень і не гуманне поводження з собаками. Яка по звірськи вбивала тварин. Це можна перевірити написавши в Google КП Ласка в Луцьку. Це нагадує злодія який найбільше зі всіх кричить що я не злодій.
04 Лютого 2019, 14:49
Це питання вже вирішено не даром голландець є на фото з президентом в Рожищах на жаль такі реалії житя шкода тих людей які від цього виробництва будуть страждати
04 Лютого 2019, 14:55
Наберіть в гуглі &quot;Богдана Новарчук&quot; і прочитаєте про цього &quot;захисника тварин&quot; багато цікавого. Як вона будучи директором &quot;Ласки&quot; піклувалась про тварин, в яких умовах вони перебували, за що і з чиєю допомогою її звільнили. Також є публікація про дуже дешеву квартиру, яку їй пощастило купити.<br/> Видно за подібні статті зацікавлені особи платять хороші гонорари.
04 Лютого 2019, 14:58
Працював на такій самій фермі в Польщі. Тварин умертвляють газом і вони не мучаться. Ця стаття це просто слова які не мають нічого спільного з реальністю. Первісний лад приплисти до норкової ферми це страшилка і маніпуляція людьми.
04 Лютого 2019, 15:02
Ого, голандець зустрічався з Порошенком у Рожищах. Не чув. Може розкажете про що окрім норок розмовляли.
04 Лютого 2019, 15:13
Все більше схиляюсь до того що це є замовне рослідування з тою фермою. Цікаво які розцінки щоб знищити фермера. Бо в нас Сирзавод також смердить.
04 Лютого 2019, 15:19
http://www.volynpost.com/news/87640-dyrektor-lasky-poiasnyla-novu-kvartyru-blagodijnistyu<br/>Пропоную прочитати матеріал про людину, яка написала даний матеріал. Молодець, не тільки про тварин дбає, а й чужим людям квартири дарує. Браво.
04 Лютого 2019, 15:23
Рожищанам сирзавод смердить, а Тульчинцям пахне. Всі податки туди пішли. А від звіроферми податки в Копачівське ОТГ йтимуть.
04 Лютого 2019, 15:27
А клопів, тарганів та іншу живність на новій квартирі навіщо потравила. Цеж варварство та жорстокість.
04 Лютого 2019, 15:38
Як тільки щось не подобається і не співголосне з твоєю думкою, зразу кричи що то замовне:)
04 Лютого 2019, 15:48
свиноферма голандця смердить в Кроватці...а мільйонні податки ідуть в Копачівку,в Кроватці ж ні клубу нема-розвалився ,,ні школи-закрили,вже й медпункт на підході....так само буде й з Підгірним....тут воняє,,а Копачівка гроші коситиме...хоч би щось для тих сіл зробили...мудаки..
04 Лютого 2019, 15:59
Я пам'ятаю зі свого дитинства, що моя мама ходила у шапці з лисиці та комір на пальті також був із риженького хутра.<br/>То вона виходить теж негуманна?<br/>Що правда усі тоді носили головні убори з норки чи лисиць.
04 Лютого 2019, 16:02
Моя бабуся шкурки з норки &quot;виправляла&quot; на дощечці.Потім також шила шапки на продаж, то хоть копійчину мала до своєї мізерної пенсії.
04 Лютого 2019, 16:06
А Хомічовий &quot;Лебедин&quot; тобі пахне. Зареєстрований в Доросинях, платить теж туди, а нюхають кроватенці. Обіцяв півтора року назад забрати гуси в Доросині, але слова не дотримав. Тряпка, а не мужик.<br/> До речі, клуб не розвалився, а перебуває у власності того ж Хоміча. Обіцяв жителям села зробити клуб, але знову обманув. Хамса є хамса.
04 Лютого 2019, 16:12
Мені просто гидко від розуміння гуманність в нашому суспільстві. Ми готові закривати звіроферми бо там негуманно вбивають звірів притому що в Україні за рік робиться 250 тисяч абортів. Ми кажемо вбити дитину це право жінки а вбити тварину це жорстоко. Ми кажемо це наша дитина що хочу те і роблю а вирощувати тварин для потреб людини це варварство. Я просто цього всього неможу збагнути.
04 Лютого 2019, 20:00
А до чого тут Хоміч
04 Лютого 2019, 20:28
Хочуть в Україні жити,мати хорошу зарплату і притому нічого не роботи))))Їдьте тоді в Польщу,там все корисно,нічого шкідливого немає)))
04 Лютого 2019, 20:29
Хочуть в Україні жити,мати хорошу зарплату і притому нічого не роботи))))Їдьте тоді в Польщу,там все корисно,нічого шкідливого немає)))
04 Лютого 2019, 20:29
Хочуть в Україні жити,мати хорошу зарплату і притому нічого не роботи))))Їдьте тоді в Польщу,там все корисно,нічого шкідливого немає)))
04 Лютого 2019, 20:47
Скоро в Польщі українців буде більше ніж в Україні.
04 Лютого 2019, 20:47
Скоро в Польщі українців буде більше ніж в Україні.
04 Лютого 2019, 21:43
Їдуть в Польщу працювати на норкові ферми , бо там дурнів менше а ферм більше .
04 Лютого 2019, 21:50
Їхні дурні за 10 злотих пахати не хочуть.
04 Лютого 2019, 22:56
ООО І ГАЙВОРОНСЬКА ЗНОВ БУДЕ З БАРИШАМИ ЗІ СВОЇМ МУЖЕНЬКОМ --- ЗЕМЕЛЬКУ ВЖЕ ВСЮ ПО РАЙОНІ //НЕВИТРИБУВАНІ ПАЇ// ЗАГНАЛА І ТУТ НОВА ТЄМА....ДО РЕДАКЦІЇ --НЕЗАБУДЬТЕ КОМЕНТ ВИДАЛИТИ ЦЕ ВАША ФІШКА...
05 Лютого 2019, 13:54
Гайворонська навряд чи тут при якихось справах, а от Оксана Олександрівна Ковальчук мабуть має мотивацію...
05 Лютого 2019, 20:23
Про яку гуманність висловдюються так звані захисники природи та навколишнього середовища?Невірте цьомуЗ давніх віків так було заведено, що люди на земній планеті вирощують живність щоб жити.І Біблія цього не забороняла.Це скоріше за все ,це комусь так потрібно,щоб в Украіні цей бізнес не розвивався.У всьому світі люди вирощують живність.Це більше за все економічне питання,і вигідно насамперед це европі.Пояснюеться це тим, що експорт хутра припадав на Росію ,наприклад Греція -експорт хутрових виробів складав 45 відсоткі всьтго експорту краіни, а тут Росія наклала санкціі у відповідь Европейським санкціям - експорт зменшився.І ось ту саме цікаве. Хоча в Украіні іде війна границі не такі вже і захищені, тому збуд продукцііі небуд,е таким проблематичним як з Европи.Ось тому деякі спритні і нетрусливі европейці,вирішили вкладати кошти в Украінську економіку, а саме виробництво хутра ,що в Украіні на законодавчому рівні не заборонено.А якщо врахувати що в Украіні дешева робоча сила, то не секрет що буде з виробництвом хутра в Европі.Ось звідки віе ГУМАНІЗМ.Краще б Европа - гроші, які вона виділяе на прояву так званноі гуманності а саме щоб в Украіні не розвивався хутровий бізнес, а ще більше щоб в Украіні не розвивалася економіка,тому що Европі буде ж.. а. Е цьому приклад.Як тільки украінська курятина збільшила експорт,зразуж з европи почалися перевірки по якості курячого мяса.Краще евросоюз замість того щоб виділяти гроші для прояви гуманності до тварин в Украіні, виділяв кошти для забезпечення умов життя бідних і бездомних людей ,які щороку помирають від холоду і голоду в тій же самій Европі.
10 Лютого 2019, 20:17
А нащо будувати якісь ферми в селі що мало місця подалі від населених пунктів зроби дорогу і будуй скільки влізе
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024