«Люблю…»: Відбувся творчий вечір талановитої вокалістки Вікторії Гурської

30 Квітня 2018, 20:51
4725

У Луцьку відбувся творчий вечір Вікторії Гурської.

Бурхливі оплески і квіти після кожної пісні — так дякувала публіка за шквал емоцій, які щедро дарувала усім присутнім вокалістка, авторка та виконавиця пісень, переможниця Міжнародного фестивалю співаної поезії та авторської пісні «Оберіг» рожищанка Вікторія Гурська.

Творчий вечір під назвою «Люблю…» відбувся у Луцькому районному будинку культури, де Вікторія працює керівником народного аматорського вокального ансамблю «Аколада».

«Ідея проведення творчого вечора була моя, це швидше крик душі, - посміхаючись розповідає вокалістка. -  Назву ми спільно вибрали з режисером вечора Русланою Порицькою,  вже виходячи з мого репертуару і поезії. 

Любов,  якби банально не звучало,  головна тема і головний натхненник моєї творчості.  Не взаємне кохання,  потім зустріч вже з коханням мого життя,  моїм чоловіком,  все це присутнє в моїй музиці».

Творчість співачки надихає та окрилює, в ній оспівується любов до Батьківщини, жіноча доля української жінки, звеличуються сімейні цінності та, звісно, оспівується любов.

Присутні на творчому вечорі зачаровувалися піснями про Волинський край, про рідне село. Здавалося композиції зазирали в саму душу слухачів та щедро зрошували очі. Бо ж немає нічого вічного, як любов до рідної землі та батьків.

Вікторія Гурська зі своїм гуртом «Аколада»
Вікторія Гурська зі своїм гуртом «Аколада»

Не залишилася талановита співачка осторонь теми війни. Материнська любов і найбільше нещастя втрата сина-солдата зображена у пісні «А його війна забрала».

До слова, Вікторія Гурська не тільки пише та виконує пісні про війну, а разом із своїм гуртом «Аколада» організовує благодійні концерти, аби допомогти тим, хто днями і ночами захищає рідну землю на Сході країни.

Композиції, які лунали зі сцени були щедро переплетені поезією, якою юна акторка, вела присутніх сторінками життя Вікторії Гурської від порогу дитинства до молодості.


Композиції, які лунали зі сцени були щедро переплетені поезією, якою юна акторка, вела присутніх сторінками життя Вікторії Гурської
Композиції, які лунали зі сцени були щедро переплетені поезією, якою юна акторка, вела присутніх сторінками життя Вікторії Гурської

«Я розпочинала свою творчу кар’єру віршами, - зауважила Вікторія. – Після Творчого вечора мої колеги дивувалися, адже навіть не здогадувалися,  що я пишу вірші.  Хоча для мене це логічне поєднання,  бо непросто писати пісні на чужу поезію. Слова для мене мають не менш важливе значення, ніж музика».

Гідно оцінила талант нашої землячки Заслужена артистка України Алла Опейда, котра є не тільки колегою, а й професійним наставником Вікторії. Безумовно, перший Творчий вечір це лише чергова сходинка до вершини своєї кар’єри.

А гучні оплески та стоголосе «Браво» неодмінно стануть поштовхом для Вікторії ще більше творити та дарувати людям красу своєї пісні та душі.



Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024