Мешканців чотирьох сіл Рожищенського району оштрафували за спалювання сухої трави

17 Жовтня 2018, 14:30
Рожищан оштрафували за спалювання сухої трави 5707
Рожищан оштрафували за спалювання сухої трави

У Рожищенському районі під час рейду складено п'ять адмінпротоколів за спалювання сухої трави.

13 та 15 жовтня з метою контролю за недопущенням порушення природоохоронного законодавства в районі проведено рейдові перевірки щодо заборони спалювання сухої трави, рослинності, побутових відходів, - повідомляється на сайті Рожищенської РДА.

Комісією у складі завідувача сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації Олександра Гаталая, представників поліції та екологічної інспекції району за результатами перевірок складено п'ять адміністративних протоколів на мешканців сіл Топільне, Доросині, Тристень, Кияж за статтею 77-1 КУпАП «Випалювання стерні, луків, пасовищ...».

Зауважимо, що стаття передбачає штраф від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від п'ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ті самі дії, вчинені в межах територій та об'єктів природно-заповідного фонду, тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від сімдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також на території району проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо заборони спалювання сухої трави та рослинних залишків, про відповідальність за дане порушення.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕСпалювати сухе листя та побутові відходи у Рожищі заборонено.



Коментарі
17 Жовтня 2018, 19:11
Ще по Шведа проїхались а то ввечері не можна вийти на вулицю диму повно
17 Жовтня 2018, 19:26
Ти, путо, чого лазиш вечері? Сиди вдома, йолопина, а то малолєткі бздика начистять, і небудеш бачити букви в інтернет писати.
17 Жовтня 2018, 19:37
сам ти путо заср*не! В Рожищі треба добре пройтися по всіх вулицях!
18 Жовтня 2018, 11:57
Чому в Рожищах не проведуть рейдові перевірки?В селах судячи по фотографії спалюють вдень,коли повітря сухе і дим піднімається вгору. А Рожище задимлюють ввечері коли стає волого і весь дим і сморід зависає при землі.Вже два місяці люди , а головне діти травляться чадним димом і нема ніякої реакції ні від місцевої влади ні від екології.
18 Жовтня 2018, 12:17
а ви бачите що палять, то телефонуйте 102 і все. Вони приїдуть складуть протокол, ви розпишетеся, як заявник і все буде добре. Хто має вам допомагати? Немає заяви - немає й паліїв!
19 Жовтня 2018, 17:58
Допомога потрібна не мені а Вам. Я старша жінка і якось проживу,а ви подумайте як ви будете жити з малолітніми дітьми.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024