Як козинські козаки вареники ліпили

15 Жовтня 2018, 08:20
4687

У Козині відбулися розваги приурочені Дню захисника України.

В суботу, 13 жовтня в клубі села Козин відбувся святковий концерт з нагоди Дня захисника України та розважально-конкурсна програма «Від козаків до наших днів, збережемо славу батьків».

В клубі села Козин постійно вирує активне життя. Завідуюча клубом Олена Карпук  постійно вдосконалює традиційні та впроваджує нові форми роботи тож  молодь з задоволенням відвідує гуртки та участь в різноманітних заходах. От і до дня захисника готувалися старанно та заздалегідь, розучували нові пісні, ставили танець і театралізацію,  продумували розважально-ігрову програму.

1

І ось в зазначений час до клубу сходяться люди і розпочинається свято: весела сценка «Вчимо уроки разом», танець «Василина», пісні про Україну, про козаків, народні та авторські, солісти, дуети, вокальні ансамблі, глядачі аплодисментами зустрічають та проводжають юних аматорів сцени.



А по завершенні концертної програми, прийшов час козакам та козачкам з числа глядачів свою спритність та вправність демонструвати, бо почалася конкурсно-ігрова програма.  А участь в ній, з однаковим завзяттям, брали,як дорослі так і малі.

Що тільки не робили і вареники хлопці ліпили, і в силі духу вправлялися, і на швидкість партнерів одягали, силою фізичною мірялися,і жінок цукерками пригощали, і дрібну моторику розвивали, до того ж азарт підігрівався можливістю отримати призи.

Тож по домівках розходилися у піднесеному настрої та гарними подарунками.


























Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024