В Березолуки нарешті заїхав великий автобус

01 Липня 2016, 11:30

В село Березолуки нарешті заїхав новий, великий автобус. Нагадаємо, понад півроку тривала "неоголошена" війна селян з перевізницею. Вона порушувала умови договору та випускала на рейс невеликий бусик на 17 місць, особливо важко було під час навчального року, коли діти добиралися до школи. Якщо сюди додати ще пасажирів, які поспішають в райцентр, або в сусідні села у справах - то такий транспортний засіб нагадував бляшанку з оселедцями.



 

Втім, сільський голова Лілія Коцюбайло, за сприяння районної та обласної ради таки домоглася для своїх односельчан кращого транспортного засобу. З недобросовісною перевізницею договір розірвали, а на рейс випустили місткий автобус.

"Громада Березолуківської сільської ради дякує голові райдержадміністрації Інні Михайлівні Гайворонській , голові облдержадміністрації Володимиру Петровичу Гунчику та всім, хто долучився до вирішення проблеми з  перевезення пасажирів рейсом "Луцьк-Березолуки". Відтепер пасажири не туляться у тісній, на 17 місць маршрутці, а їздять у автобусі ПАЗ!", - повідомила Лілія Коцюбайло.

Хочеться сподіватися, що невдовзі позитивно вирішаться інші нагальні проблеми в районі спільними зусиллями громади та влади.