Сільчани з Березолук поставили ультиматум перевізнику

29 Січня 2016, 14:10
3295

В Березолуки доїхати — справжня проблема, адже в село їздить невелика маршрутка, яка розрахована на 17 чоловік.

Та і графік руху автобуса перевізник корегує на свій розсуд, — скаржаться місцеві мешканці.

Через малу місткість транспортного засобу перевізник не має права заключати з управлінням освіти договір на перевезення школярів.

— Ми стали вимагати, щоб нам надали нормальний автобус — «Пазік», — розповідає Березолуківський сільський голова Лідія Коцюбайло. — Бо через отаку маршрутку не маємо права заключати договір з управлінням освіти на перевезення школярів. Місця має бути більше. Перевізник Марія Небось не іде на контакт, і якщо далі не реагуватиме на наші вимоги, ми будемо вживати заходів.

Недобросовісну перевізницю таки вирішили провчити: дали випробувальний термін до 16 лютого — надати громадянам нормальний автобус, який міг би перевозити і школярів. Якщо графік руху не впорядкують і не буде більшого транспортного засобу, договір розірвуть.

— Ми маємо тепер право контролювати, коли і як їздить маршрутка, яка ця маршрутка. Якщо нам не дадуть більшого автобуса, то поїду з клопотанням у відділ інфраструктури і туризму ОДА, щоб із цим перевізником розірвали договір. Зараз є чимало перевізників, які хотіли б наших людей возити. Приходять і кажуть: ми готові возити людей на кращих умовах, аніж є зараз, — додає Лідія Володимирівна.

З часом побачимо, наскільки стане комфортним доїзд до села Березолуки. А зараз жителі сіл та школярі змушені тиснутися, як оселедці в бочці, в невеличкому «бусику».



 

Коментарі
30 Січня 2016, 13:55
Ось уже минуло два роки, як маємо тільки один клопіт з таким перевізником. Маршрутка дуже маленька,на сімнадцять посадочних місць, а одних лише школярів перевозить понад тридцять. А ще ж є пасажири, які їдуть до райцентру чи до Луцька..Як їхати, коли вже не раз бувало на ходу відкривались двері, відпадало колесо. Ризикуємо своїм здоровям і життям. А Майї Іванівні Небось, виходить це не є аргументом для того, щоб замінити маршрутку на автобус.Нещодавно в маршрутці зняли ще одне крісло, ніби, щоб було більше місця. Як ви думаєте , шановні читачі публікації, це може бути вирішенням проблеми??? Ось і напрошується питання : куди дивиться районна та обласна влада, департамент інфраструктури транспорту та туризму, коли складають угоди з такими горе-перевізниками, як Майя Іванівна Небось!? <br/>А сьогодні, 30 січння знову не було ранішнього рейсу, який о 6.25 мав би відправлятися з автостанції №1.
30 Січня 2016, 14:46
Добивайтесь, пробуйте, дайте перцю тій перевізниці, оббивайте пороги. Хто добививається, того і чують. Щасти Вам!Таких як оці маршрутчики: мають залізяку, а людей вважають за бидло треба добряче &quot;взувати&quot;.
31 Січня 2016, 17:33
будите скоро їздити кіньми побачите
01 Лютого 2016, 16:13
шановий Саша!!!!!! Які погрози!!!!!!!!! а Ви часом Щоб не коліньми!!!!!!!!
02 Лютого 2016, 12:06
Чи то, бува, на той Саша, який і кермує цією горе-тЕхнікою!!!<br/>Так от знайте, що кіньми нам їздити при такому перевезенні, не звикати. А на таку перевізницю ми управу знайдеми в будь-якому випадку. Як не ми, то ПРОКУРАТУРА напевно&quot;.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024