ФутболНаРайоні: У першості з футболу наш край представляють «Торпедо» і ФК «Рожище».

03 Жовтня 2018, 15:40
2337

Триває обласна першість з футболу, де Рожищенський район представлений двома командами - копачівським «Торпедо» і ФК «Рожище».

Саме клуб з районного центру «сплутав всі карти» футбольних прогнозів у четвертому турі, розгромивши команду волинських гірників більш, ніж переконливо - 6:1! На такій «мажорній ноті» міська команда поїхала на виїзну гру п’ятого туру до хорівської «Надії», з Локачинського району.

Варто зазначити, що кольори цього клубу захищають вихованці рожищенського футболу Петро Шелест та Вадим Шутовський. То ж матч мав окрас своєрідного «дербі» і вболівальники з нетерпінням чекали новин з Хоріва.

На жаль, результат був абсолютно протилежний до підсумку гри минулого туру. Щось пішло не так і вже в першому таймі наші земляки пропустили чотири рази. Гол престижу в другому таймі все-таки був забитий, то ж зі свистком арбітра  - 1:4.

У вихідні на ФК «Рожище» чекає непростий виїзд в Княгининок до лідера першості місцевого ЛСТМ 536.

Після не зовсім вдалого старту в турнірі, копачівське «Торпедо» було зобов’язане «переломити» футбольні справи на краще, то ж вболівальники Копачівки з надією чекали четвертий  тур, в якому до «торпедівців» завітав іваничівський НФК «Колос».

До складу команди з Іванич входять  вихованці ФК «Волинь», які з певних причин не увійшли до основи та дубля і набираються досвіду в обласній першості. Колективу Сергія Богунова було дуже непросто з таким опонентом взяти очки, але з фінальним свистком на табло були 3:0 - перша перемога «Торпедо» в Чемпіонаті.

А вже за тиждень копачівський колектив поїхав до Ковеля - суперник зайвого представлення не потребує. Володар Кубка Волині, до недавна учасник всеукраїнських змагань, вдома грає надто потужно і навіть гранди волинського футболу виглядають в Ковелі «приречено».

З перших хвилин господарі «окупували» половину поля «Торпедо», тому гості працювали виключно на оборону. Втримавши стартовий тиск, Копачівка вирівняла гру і загрози голу покотились вже на ворота ковельчан. Але навіть на гол суперники не спромоглися - завдання «не пропустити» було важливішим. Нічия 0:0 стала сенсацією, а для ФК «Торпедо» принесла важливий бал.

Вихідними клуб Копачівки знову грає на виїзді, а саме в Нововолинську проти місцевого «Шахтаря».

Анатолій Мищук, голова Федерації футболу району

Коментарі
03 Жовтня 2018, 23:29
Більш заплутаного огляду ніде не бачив. Мені одному так здається?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024