У Рожищі хочуть провести форум сім’ї

29 Вересня 2018, 11:34
У Рожищі хочуть провести форум сім’ї 1910
У Рожищі хочуть провести форум сім’ї

Активну громадську позицію та небайдужість до проблем життя району переконливо довели учасники засідання громадської ради при Рожищенській районній державній адміністрації, яке відбулося 28 вересня 2018 року.

У роботі засідання взяла участь голова районної державної адміністрації Інна Гайворонська, – повідомляють у відділі з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Члени громадської ради і представники райдержадміністрації обговорили проблеми підготовки комунальних закладів району до роботи в зимовий період. Також ознайомилися із одним з найпріоритетніших завдань райдержадміністрації – роботою із зверненнями громадян.

Учасники засідання активно обговорили питання про проект Національної сімейної стратегії. Зокрема, поділилися враженнями від участі у форумі сім’ї, який 14 вересня відбувся в обласному центр під гаслом «Щаслива родина – міцна Україна!». Члени громадської ради одноголосно вирішили, що такий форум необхідно провести  в районі.

Коментарі
29 Вересня 2018, 17:27
Ну і які там форуми і сім'і як майже весь рожищенський район в польщі сидить як не одне то друге от не мають що робити у владі це щоб не казати матюком
29 Вересня 2018, 18:34
це точно зробіть шось людського ане знімаються х....ю
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024