Школу у Залісцях збудують ще не скоро

10 Серпня 2015, 16:50
1233

Будівництво школи у селі Залісці цього року не отримало фінансування з Державного фонду регіонального розвитку.

Вже скоро десять років, як з великими потугами просувається будівництво навчального закладу у Залісцях.

Будується воно за принципом «є гроші є робота, нема грошей – нема роботи». Тобто, час від час капали якісь кошти на цей довгобуд, і приміщення таким чином потихеньку ліпилось. І готовність його сьогодні більше 50 відсотків.

Цей об’єкт мали включити до переліку таких, що фінансуються з Державного фонду регіонального розвитку цього року. Але на подив районних чиновників, будівництво школи у Залісцях – стало єдиним проектом, який не пройшов відбір.

Як пояснив на селекторі голова Волинської ОДА, були пізно передані відповідні документи. «Ми ще намагались стрибнути в останній вагон, але не вийшло. Це приклад того, що на місцях потрібно оперативно готовити пропозиції», - зазначив Володимир Гунчик. Тож, з коштами на продовження будівництва школи у селі Залісці не склалось. Хто винен, хто затягував із підготовкою відповідних документів потрібно розбиратись керівництву району. Єдине, що тішить чиновників, інший проект – перекриття даху на районній дитячо-юнацькій спортивній школі врахований Фондом. Зараз тривають тендерні процедури і ремонт цієї споруди восени розпочнеться.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024