На День Незалежності діти грались вивчаючи Україну

26 Серпня 2018, 16:10
2812

Рожищенські дітлахи брали участь у вікторинах, іграх та конкурсах вивчаючи Україну.

Що для вас означає слово « незалежність»?

«Бути вільним, бути самостійним, - впевнено відповів восьмирічний Богдан, а за ним іще багато діток розповіли що саме вони відчувають, чуючи це слово.

Саме так розпочався розважально-патріотичний захід «Мільйони різних нас, а разом - Україна», на який малечу міста запросив КЗ «Рожищенський будинок дитячої творчості» на уже традиційну ігрову площадку «Біля трьох ведмедів» у центральному парку.

Тут було яскраво від дівчаток, які розповіли про свої улюблені квіти – фіалки, ромашки, троянди – та взяли участь у конкурсі «Склади віночок», під час якого складали 3D малюнок з квітами – національними символами.

Було весело від запальних сучасних українських хітів, що їх завзято впізнавали та називали дітлахи під час конкурсу «Відгадай мелодію», хоч часом із допомогою матусь, які теж були присутні на святі.

Особливо гордо всі почувалися, коли під час вікторини «Як добре ти знаєш Україну» вірні відповіді звучали надзвичайно швидко і без вагань. Однак трішки засмутив теплий літній дощ, який змусив усіх присутніх переміститися під укриття біля приміщення «Укрпошти», де і продовжились розваги та веселощі.

Діти помандрували у вигадану Галактику, планетами у якій стали різнокольорові повітряні кульки. А далі продовжили демонструвати знання рідної країни, складаючи незвичайні пазли, які зображували області України, розмальовані у різні кольори. Ось тут на допомогу малечі долучилась і рожищенська молодь.

 Хлопці і дівчата допомагали віднайти Київ, Суми, Крим і, звичайно, Волинь і рідне Рожище та розмістити їх у правильному порядку.

На завершення дітлахи міста привітали рідну країну з Днем народження та, винагородженні цікавими призами та подарунками, згуртувалися для пам’ятного селфі.





1



1

1







 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024