"Оксано", чия будеш? Розшукуються власники "нічийної" перукарні

20 Травня 2016, 20:35
6529

Дивні речі відбуваються в Рожищі, не так давно у містечку з'явилася просто таки нічийна перукарня, повідомляє Рожищенська Самооборона на своїй сторінці у фейсбук. 

У повідомленні йдеться, що на запит ГФ «Самооборона» щодо перевірки робіт з реконструкції перукарні «Оксана», що за адресою: м.Рожище, вул. Незалежності, 22, в Державному реєстрі не має жодної документальної згадки про перукарню "Оксана", а в Рожищенському відділенні нацполіції за самозахоплення частини приміщення зареєстровано заяву про вчинення кримінального порушення № 12 22, заступник начальника управління ДАБІ ОП. Жига надала відповідь, що:

"ВСТАНОВИТИ ВЛАСНИКА ОБЄКТУ ЗА ВИЩЕВКАЗАНОЮ АДРЕСОЮ НЕМАЄ МОЖЛИВОСТІ У ЗВЯЗКУ З ВІДСУТНІСТЮ ПРАВОВИХ ДОКУМЕНТІВ В ГРОМАДЯНКИ ОРЛОВОЇ ТЕТЯНИ КАРПІВНИ", - цитують документ в Самообороні.






 

Натомість, згадана громадянка Орлова, у своїй позовній заяві до Рожищенського районного суду від 15 квітня 2016 року пише: «Мною з відповідачем (Демчук Вірою Карпівною) було набуто у спільну власність нежитлове приміщення перукарні на підставі приватизації: купівлі-продажу майна ліквідованого МП «Чарівниця»
Тоді хто ж каже неправду: заступник начальника управління О.П. Жига чи громадянка Орлова? - розводять руками самооборонівці.

Втім, історія мала продовження, повідомляють активісти, чомусь правоохоронні органи все ніяк не могли завадити пані Тетяні Орловій, яка без дозволу на реконструкцію та інших важливих документів захопила частину приміщення перукарні «Оксана» і вже збудувала перегородки з блоків. А інспекція ДБІ відмовлялася проводити перевірку, напевно, тому що примарна власниця перукарні є дружиною одного із працівників держустанови. Але після поширення інформації про захоплення в соціальній мережі фейсбук, буквально за ніч, як за помахом чарівної палички, збудовані перегородки з блоків кудись зникли. Натомість використані будівельні матеріали лежать купкою в приміщенні. Вочевидь чогось чекають...або когось.


1

 

Скоріше всього, документики заднім числом, які виготовляються поспіхом. Або, як кажуть:нема тіла, - нема діла, спробують конфлікт зам'яти. Втім, ще жевріє надія, що згадані вище особи таки зрозуміли, що не все в цьому житті вирішують гроші та посада, кожен повинен дотримуватися Закону.  

Коментарі
21 Травня 2016, 00:58
Придурки, все ніяк не вгамуються! І редакція така ж придуркувати придуркуваті публікації передирає. Та таких випадків по місту по самозахвату - грублю гати!
21 Травня 2016, 12:54
Люди добрі скільки та самооборона буде вдавати із себе борців за справедливість? Що вони самі зробили? За людські гроші та допомогу вдають із себе праведників. Вони ж преслідують тільки свої інтереси, чому вони так яро взялися за незаконні забудови? Відповідь така, бо бурому дали штраф понад 100 тисяч гривень за його будівництво, а тепер як псів цькує всіх. То це нормально це борці за правду і справедливість? Вони ще гірші як всі бо наживаються на людській біді.
21 Травня 2016, 14:47
Ого як вам самооборона сала за шкіру залила, "яро взялися за незаконні забудови", а перед тим "що вони самі зробили", ви ж самі собі дали відповідь, чи незаконні забудови в місті повинні бути? Так "Справедливо"? Одні платять податки, роблять всю документацію, а іншим не хочеться. А про те що вони зробили чи не зробили спитайте в наших, рожищенських солдатів котрим вони допомагають, хоч одного найдіть який щось погане про них скаже. Всі самобудови під знос, всім підприємцям, що не сплачують подаки, штрафи, звикли жити без порядку, а потім чухаються: "Чому ми в такій багатій державі так бідно живемо", бо кожен тільки й думає як крутнути, щоб зробити якось так, щоб не те щоб правильно, а так щоб простіше.
21 Травня 2016, 15:26
Тоді хай бурий перший сплать штраф і тоді всіх під мітлу покаже приклад
21 Травня 2016, 17:46
Більше штрафів Бурому більше буде зносити незаконних забудов! Зносити і боротись однозначно потрібно. Бо всі привикли нічого не платити, брати і давати хабарі.Закон суворий- але це закон.
21 Травня 2016, 18:44
Рожищенська самооборона- це сімейний підряд Шварцкопів-Кучірків,які займаються лобіюванням своїх інтересів за рахунок простих громадян,прикриваючись цінностями майдану,як можна вірити таким лицемірам!!!ганьба!!!
21 Травня 2016, 20:05
Так ви всі разом зробить стільки, як Шварцкопи і Кучірки. Поїдьте до солдат.
21 Травня 2016, 20:59
Шо наробили то наробили, хто їх просить пересварили всіх підряд між собою
21 Травня 2016, 22:58
Шановні Леся Романенко і Віталій Войтович, найбільші критики Самооборони, хочу запитати в вас, а що ви зробили для когось, не для себе не для своїх інтересів! Ви як то рідний брат і сестра постійно критикуєте Самооборону, дулюка, шварцкопа, кучірку! Ви дуже ностальгуєте за старою владою. Але саме головне в ваших словах відчувається дуже сильна заздрість. Заздрість до всього! Ви навіть мизинця їхнього не варті. Ховаєтесь за різними ніками. Може колись ви щось і зрозумієте! Щасти вам в вашій заздрості!
21 Травня 2016, 23:34
Як говорить пан Гунчик собаки гавкають караван йде.А може то донього ще хтось сказав.Так що Леся з Віталіком та їм подібні нехай гавкають!
22 Травня 2016, 01:08
А такі як самооборонівці командувати будуть як нам жити, о ні цього не буде скоро цьому прийде кінець. Терпіння людське не вічне. А толі буде беги беги
22 Травня 2016, 02:07
А що Микола,їздити до солдатів, перебираючи харчами та дерибанячи людські гроші- це нормально?
22 Травня 2016, 02:34
А що Микола,їздити до солдатів, перебираючи харчами та дерибанячи людські гроші- це нормально?
22 Травня 2016, 10:17
Щоб ти ватне чмо знало харчі треба перебирати і ми це робимо двароки!!! Кожен пакунок і кожну банку треба дістати скласти в ящик переложити бумагою. Подивись на нашій сторінці в фейсбук. Ащо ти зробив за ці два роки? Хто тобі помішав допомагати людя і хлопцям на сході. Я не хочу тут друкувати погані слова але нажаль на хороші ви не заслуговуєте. Я просив і прошу кому щось неподобається прийди і скажи це нам в лице. Самооборона це не один Дулюк Шварцкок Кучірка. Там є люди різного віку і різних політичних поглядів але відкинувши все вони вже два роки роблять ту роботу яку повинна була робити наша влада.Критикувати завжди легко ніхто з нас не ідеальний але подивіться на себе запитай себе що я зробив ? що я змінив? чи змін ився я сам? А вам пані Романенко хочу сказати що вашібезпідставні звінувачення вже дістали.Чи ви хочете сказати що ви бездоганно виконуєте свою роботу?...
22 Травня 2016, 12:40
прочитала всі відгуки про статю і стало сумно чого ви цькуєте одне одного та візьміться за руки та поборіться разом з тими що роблять беззаконня на мою думку треба перевірити всіх і забрати все що іім неналежить і добре що взялась за це самооборона вже те що вони возять і іздять на схід до солдатів вартує великоі подяки здоровя вам хлопці не знаю хто така пані романенко но знаю сімю войтовичів коли бачу на виборах як вони дружньо представляють партію регіонів то собі думаю про що ті люди мріють про путіна а живуть то в украіні сумно сумно
23 Травня 2016, 12:19
Це що ж виходить? Між собою судяться дві рідних сестри - дві Карпівни. Куди котиться цей світ?
23 Травня 2016, 12:31
орлову все мало! вирішив в жінчиної сестри кусок перукарні відсудити! як напється то каже що з панасюком все порішав! все під контролем!
23 Травня 2016, 12:37
А чому ви кажете, що Орлову все мало. Я так розумію, що колись в тому приміщенні було колективне підприємство у якому працювали дві сестри. Приміщення приватизовувалося також на двох. І в одної, і в другої Карпівни діти перукарі. Тому бажання виділити частку приміщення внатурі цілком законне. Такі закони бізнесу. В кожного свої діти...
23 Травня 2016, 21:44
Я без тебе придурку знаю,що ви там робите,але вас ще нагнуть,от тоді і розкажеш все!!!
24 Травня 2016, 13:58
Орлов молодець. Так тримати!
25 Травня 2016, 02:14
Я вже про все домовився. Пів перукарні моя. Хай докажуть протилежне
31 Травня 2016, 03:48
<p>Ти такий Орлов як я папа римський,ви всі чмошнікі рожищенські сидите по норах і пишите якесь лайно на людину,а самі в***** якщо самих щось стосується-бидло- бидлом!!!</p>
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024