Громади Пожарок та Топільного говорили про об'єднання

30 Липня 2015, 09:28
2163

Відбулася зустріч голови райдержадміністрації Інни Гайворонської, експертів Офісу реформ, представників РДА з громадами сіл Пожарки та Топільне Рожищенського району.

Розмовляли про адмінреформу інформує на своїй сторінці у соцмережі організація "Офіс реформ".

За Перспективним планом, ці села мають увійти до складу об’єднаної громади із центром у Рожищі. За всіма показниками, майбутня громада буде найпотужніша у районі.

 У Пожарках та Топільному місцеві мешканці зінаються, що чекають ініціативи від райцентру.


"В такому статусі та з такими фінансовими показниками, як нині, у бюджеті району утворюється чимала дірка. А об’єднання у громади, котре принесе додаткові фінанси, здатне врятувати ситуацію.Але слово, звісно, за громадою", - зазначає Інна Гайворонська

У п'ятницю 31 липня о 12.00 в залі засідань Рожищенської міської ради відбудуться громадські слухання про добровільне об'єднання громад сіл Рудня, Ольганівка, Валер'янівка Руднянської сільської ради, Кременець, Кременецької сільської ради, Копачівка, Олександрівка, Башова, Тростянка Копачівської сільської ради, Топільно, Дмитрівка, Михайлин Топільненської сільської ради, селища Дубище в єдину Рожищенську територіальну громаду із центром у Рожищі інформує Рожищенська міська рада.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024