Територію Рожища розподілили для забезпечення благоустрою

15 Квітня 2016, 17:00
3371 Джерело: Інтернет

З 29 березня по 30 квітня на території міста Рожище проходить місячник із забезпечення належного благоустрою та санітарного стану, пише сайт міськради.
В тому числі 15-16 квітня буде проходити «День довкілля».

Міська рада просить усіх суб’єктів господарювання, мешканців приватного сектору та багатоповерхівок долучитись до проведення даної акції та внести свій вклад в прибирання та благоустрій засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку по місту Рожище.

Також, згідно з рішенням виконкому від 23.03.2016 року № 13, територію міста Рожища розподілено і закріплено за підприємствами, установами, організаціями усіх  форм власності та підпорядкування, суб’єктами підприємницької діяльності, жителями міста для забезпечення належного благоустрою та санітарного стану.







Коментарі
15 Квітня 2016, 21:11
Влада міста мала б знати, що:<br/>- ВАТ &quot;Рожищенське РТП&quot; перебуває в стадії банкрутства і не здійснює ніякої діяльності, прціавників немає;<br/>- П/П &quot;Давидюк А.М. немає прилеглої території по вул. Селянській;<br/>- ВАТ &quot;Рожищенська меблева фабрика&quot; перебуває в стадії банкрутства і не здійснює ніякої діяльності, прціавників немає;<br/>- ВАТ &quot;Органіка&quot; не здійснює ніякої діяльності, працівників немає;<br/>- &quot;Сортнасіннєвоч&quot; давно припинив свою діяльність і база продана гр. Бичинському М.В.;<br/>- СУРА ТзОВ &quot;Рожищенський комбікормовий завод&quot; перебуває в стадії банкрутства і не здійснює ніякої діяльності, прціавників немає;<br/>- ВКП &quot;Волиньагробізнес&quot; свої потужності давно продав ТзОВ &quot;Волинь-зерно-продукт&quot; та гр. Фоміну О.С.;<br/>- Управління сільського господарства і продовольства Рожищенської РДА припинило своє існування у 2005 році;<br/>- Управління Деркомзему - відсутнє як таке в районі;<br/>- ОПГХ - це що за організоване злочинне угрупування???;<br/>- Центр молоді - чотири працівники - може їм ще добавити трохи?<br/><br/>Що і за ким розприділяють? Хоча б знали що у них в місті робиться...
15 Квітня 2016, 21:46
ОПГХ(Об'єднання підприємств громадського харчування)-Ресторан &quot;Стир&quot; і&quot;&quot;Золота рибка&quot;?
15 Квітня 2016, 23:25
І Марчук А.Р. по міському &quot;фата&quot; теж, ще повинен прибирати? Учнів чистити канави та ставки, студентів на залізничні колії, а &quot;Цунамі&quot; з великим штатом біля свого входу! Де логіка?
16 Квітня 2016, 01:31
Ага, нехай цунамі півміста прибере, бо в нього штат великий))), а зарплату за прибирання для великого штату з прибутку заплатить, з якої не забуде сплатити податки, частина яких піде у місцевий бюджет і будуть використані для зарплати працівникам, які відповідають за дотриманням порядку в місті, ото абракадабра.
16 Квітня 2016, 16:33
Навіщо ці дільниці благоустрою, якщо територію буде прибирати наприклад цунамі?
17 Квітня 2016, 00:32
Брому, ну наскільки я розумію кожне підприємство прибирає біля себе, це й так всі роблять і навіщо якась рознарядка, нібито з завданням для виконання, це просто фарс, ніхто не має ніяких повноважень когось заставити і все робиться тільки з доброї волі власників підприємств, якщо не схоче, то чхав він на всякі &quot;рішення виконкому&quot;.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024