Афіша найцікавіших подій: Що підготували для рожищан на День міста

23 Травня 2018, 17:15

У День міста Рожище, 27 травня, відбудеться безліч цікавих заходів, серед яких «смачні» фут-зони та арт-проекти, а на «десерт» - концерт за участі відомих на Волині гуртів.

З нагоди святкування Дня народження Рожища для рожищан та гостей міста підготували багато святкових сюрпризів. Окрім традиційних урочистостей містянам представлять свої вироби понад 20 майстрів з міста Рожища, Ківерці, Луцька, Ковеля, Княгининка та Торчина.

1

Зокрема, для юних рожищан будуть проводитися майстер-класи із гончарства, малювання піском, розфарбовування статуеток, виготовлення картин з паєток та прикрас для волосся. Також у Рожище приїдуть майстри з аквагриму та глітер-тату!

А представники Рожищенського БДТ ексклюзивно для гостей свята проведуть майстер-класи з точкового розпису та соломоплетіння.



Під час святкування Дня міста працюватимуть різноманітні атракціони. Приємним бонусом буде розіграш квитків на згадані розваги під час проведення програм від Будинку дитячої творчості та Рожищенської районної бібліотеки для дітей.



Протягом дня для відвідувачів свята будуть відкриті безкоштовні фотозони від найкреативніших агенцій з проведення свят нашого міста. А на численні прохання для рожищан буде встановлена фотозона «Я люблю Рожище». Щоб кожен мав нагоду ще раз освідчитися в любові до малої Батьківщини.


Рожищани люблять спорт. По-різному – хто сидячи на дивані чи трибуні й вболіваючи за улюбленого спортсмена чи команду, а хто і здобуваючи перемоги на місцевих і міжнародних змаганнях.

Багато хто з нас є прихильниками спорту, навіть не знаючи про це, бо ж рибалка, наприклад, може бути й спортивною! А ще спорт це сила, краса і здоров’я! 27 травня! На День міста! На території спорту, що розтягнеться на площі Незалежності, спортсмени клубу «PLAZA» покажуть свої виступи, проведуть розіграші призів. А ще на гостей міста чекає запальний тверк у виконанні спортсменки з «PLAZA».

А для маленьких рожищан в парку, поблизу славнозвісних рожищенських ведмедів, стартуватиме спортивно-розважальна програма з цікавими іграми та, звісно, подарунками.



Під час такого масштабного святкування вам не варто турбуватися про те, що залишитесь голодними. Для цього в парку будуть облаштовані фуд-зони зі стравами та напоями на будь-який смак від добре відомих закладів нашого міста: «Евеліни», «Мяс’КО», «Меридіана» та інші.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Рожище: відомо, хто виступатиме на День містаРожище: відома програма святкування Дня міста.