У Рожищенській громаді патрулюватимуть пожежонебезпечні лісові масиви та торфовища

15 Березня 2024, 15:12
Ліс 487
Ліс

У Рожищенській міській раді відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Захід пройшов за участі головного інспектора відділу запобігання надзвичайних ситуацій Луцького районного управління головного управління ДСНС України у Волинській області Михайла Салова та лісничого Рожищенського лісництва філії ДП «Ківерцівське ЛГ» Віталія Ксенюка. Про це 15 березня повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

Члени комісії та запрошені обговорили питання щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів, торфовищ і сільгоспугідь у весняно-літній період 2024 року та про визначення місць масового відпочинку на воді в Рожищенській громаді.

Результатом засідання стало напрацювання плану заходів, спрямованих на проведення роз'яснювальної роботи серед населення щодо дотримання вимог пожежної безпеки в лісових масивах, на торфовищах, сільгоспугіддях та інших територіях, що перебувають в користуванні; недопущення спалювання сухої рослинності та сміття на присадибних ділянках; проведення представниками відповідних служб рейдів і патрулювань найбільш пожежонебезпечних лісових масивів і торфовищ та інші.

Відповідний план заходів був прийнятий і після обговорення питання про визначення місць масового відпочинку на воді в Рожищенській громаді.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром