У Дубищі рятувальники підписали меморандум про співпрацю

08 Березня 2024, 09:32
Під час заходу 658
Під час заходу

Рятувальники Луцького районного управління підписали меморандум про співпрацю між Рожищенською міською радою та громадською організацією «Добровільна пожежна команда Рожищенської територіальної громади».

Підписання угоди відбулось в рамках робочого візиту до Третьої державної пожежно-рятувальної частини селища Дубище. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС України у Волинській області.

До рятувальників завітали польські колеги – президент добровільних пожежних команд гміни Хойна Славомір Тжупек та керівник добровільної пожежних команд в місті Хойна Давід Бартков’як, а також представники Рожнятівської громади Івано-Франківської області.

Під час візиту гості ознайомились із ходом впровадження автоматизованої системи оповіщення добровільних пожежних команд на Волині, порядком навчання основ домедичної підготовки для рятувальників служби 101 області та добровольців ГО «Добровільна пожежна команда Рожищенської територіальної громади», а польські колеги поділились своїм досвідом щодо оповіщення добровільних пожежних команд у їхніх містах.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024