У ліцеї села Копачівка старшокласникам розповіли про переваги військової освіти

07 Березня 2024, 11:03
Під час зустрічі 700
Під час зустрічі

«Майбутнє української армії зароджується тут і сьогодні» – з таким гаслом військовослужбовиці Другого відділу Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки провели пресзустріч зi старшокласниками ліцею села Копачівка однойменної громади.

Захід організували у середу, 6 березня. Про це повідомили у Другому відділі Луцького РТЦК та СП.

Старша офіцерка відділення рекрутингу та комплектування, лейтенантка Наталія Іщук та випускниця школи у Копачівці, а тепер офіцерка, молодша лейтенантка Анастасія Морозова розповіли учням про переваги навчання у військових вишах та військових коледжах, ознайомили з великим вибором спеціальностей, умовами отримання безкоштовної якісної освіти за найвищими стандартами, особливостями навчання та перспективами майбутнього працевлаштування.

Зустріч відбулась у межах проведення профорієнтаційної роботи. Школярам нагадали, що на безкоштовне навчання до військових ВНЗ приймають хлопців та дівчат віком від 17 до 30 років.

Разом з учнями та керівництвом навчального закладу вшанували пам'ять захисників-випускників ліцею, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024