Книголюби Рожища зустрінуться із письменником Андрієм Криштальським

04 Березня 2024, 15:45
Андрій Криштальський 463
Андрій Криштальський

Автор захоплюючих пригодницьких романів «Чорноморець, матінко», «Десятина» та «Неситий» цієї зими провів зустрічі з читачами Горохова, Ковеля, Іваничів, Нововолинська. На черзі – Рожище

Презентація книг Андрія Криштальського відбудеться у приміщенні публічної бібліотеки міста Рожище в середу, 6 березня. Початок об 11:00. Про це автор повідомив Район.Рожище.

Адрій Криштальський везе на зустріч із читачами також своє нове видання – книгу спогадів про видатного українського мислителя і вільнодумця Євгена Сверстюка та дослідження про УПА на Горохівщині, яке щойно вдалося перевидати.

«Більшість моїх друзів та знайомих зараз на фронті, інші їм допомагають. Я за станом здоров'я не можу воювати, тому моя зброя – слово. Читачі, які постійно перебувають у стресовому стані від війни, чекають на зустріч із письменником. У цьому я переконався після серії зустрічей у навколишніх містах. Часто вони хочуть висловитися про те, що наболіло, і зустріч з автором книг є доброю нагодою для цього», – стверджує прозаїк.

 

Коментарі
04 Березня 2024, 14:25
Хай безкоштовно роздасть примірники своїх творів біля пам'ятника Хмельницькому у Рожищах.
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024