Рожищенська громада долучилася до молодіжного проєкту «Імпульс»

29 Лютого 2024, 13:15
Під час заходу 519
Під час заходу

Проєкт надає менторську підтримку у напрацюванні рішень щодо викликів громади у сфері молодіжної політики та навчання спеціалістів, які працюють із молоддю, – молодіжних працівників.

Про це 29 лютого повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

Першим етапом реалізації проєкту стала зустріч-знайомство з громадою, де у форматі фокус-групового інтервʼю спільно з представниками органів місцевого самоврядування, молодіжними радами та самою молоддю визначали потреби та запити молоді у громаді.

Проєкт «ІМПУЛЬС» поклав початок ще більш ґрунтовній роботі з місцевою активною молоддю, що допоможе молодим лідерам якісніше інтегруватися у функціонування громади «зсередини», реалізовувати свої ідеї та ініціативи для її розвитку.

Спільними зусиллями представники молодіжної сфери та органів місцевого самоврядування прийняли рішення про напрацювання Стратегії розвитку молодіжної політики у громаді.

За підтримку у проєкті дякують NGO Great Idea / ГО «Велика Ідея».

Коментарі
29 Лютого 2024, 15:17
Скільки жирний мер Поліщук буде прикриватись молоддю і війною ?Поліщук давно погруз у корупції і робить за рахунок молоді себе красавчиком ,,хоч насправді дурилка картонна Поліщук гнобить молодь і думає тільки про власну вигоду .
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024