«З маленького зернятка доброти, проросте велике дерево міцного суспільства», - діти зі Сходу дякують за подарунки

03 Травня 2018, 13:10
3252

Школярі Красногорівки, що на Донеччині, отримали подарунки від учнів Рожищенського НВК №4.

Про це написала волонтерка Юліанна Меркулова на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook

«Дякуємо дітям Волині (учні Рожищенського НВК 4) за канцелярськи матеріали: зошити, ручки, ластики, олівці, альбоми, журнали та пазли. Вистачило на 1,2,3,4,5 та 6 класи. 2 школа та її діточки з радістю прийняли подарунки. А художні журнали пішли в студію Олічки Миколаївни. Обов'язково 5 клас зв'яжеться та напише листа дітям з Заходу. Дуже важлива така підтримка, такі листи. Це історія нашого міста та нашої школи. Ці листи колись будуть висіти як пам'ять на стендах школи.

Нам завжди допомогає захід, якось так склалося, що ми два паралельних міри, але колись все стане на свої місця. І ми повинні йти до своєї мети вчити культуру, знати історію, робити все для того щоб наше місто і країна відроджувалася. А в цьому нам допоможуть світлі діти. Особисті подяки для таких людей, які поруч з нами, вони знають про це. Україна понад усе! З маленького зернятка доброти проросте велике дерево міцного суспільства.  Діточки Волині вам привіт та обійми від нас всіх!!!».

 




 

Коментарі
03 Травня 2018, 18:45
молодці діти і організатори! частіше б такі акції проводили і встановлювали гарне спілкування і дружбу між дітьми котрі живуть у різних частинах України
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024