Діти з особливими потребами з Рожищенської громади отримали планшети

08 Січня 2024, 11:29
Планшет 778
Планшет

Рожищенська громада продовжує співпрацю з Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України в межах проєкту «Мультисекторальна гуманітарна допомога з урахуванням інвалідності для ВПО, репатріантів, ветеранів та приймаючих громад в Україні». 

Участь у реалізації цього пілотного проєкту беруть лише шість громад з України. Про це 8 січня повідомили на сайті Рожищенської міськради. 

Задля соціалізації особливих дітей, які навчаються на індивідуальній або дистанційній формі навчання, з метою надання їм кращої доступності до освітнього процесу в рамках цього проєкту у громаду надійшли та були роздані планшети для навчання.

Також продовжується робота щодо забезпечення людей цієї вразливої групи асистивними технологіями, зокрема, відповідно до поданих документів починають надходити допоміжні техзасоби та колісні крісла, які сприятимуть покращенню якості щоденного життя жителів громади з особливими потребами.

Нагадаємо, проєкт «Мультисекторальна гуманітарна допомога з урахуванням інвалідності для внутрішньопереміщених осіб (ВПО), репатріантів, ветеранів та приймаючих громад в Україні» реалізує Національна Асамблея людей з інвалідністю України за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини (GFFO), CBM та EDF.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром