Поліцейські організували свято для дітей з рожищенського притулку

26 Грудня 2023, 13:42
Поліцейські організували свято для дітей з Рожищенського притулку 1387
Поліцейські організували свято для дітей з Рожищенського притулку

Співробітники ювенальної превенції спільно з первинною профспілковою організацією ГУНП провели передсвяткове різдвяне дозвілля для вихованців рожищенського притулку. 

Це вже стало гарною традицією для всіх, адже таке свято правоохоронці проводять щорічно. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

До заходів поліцейські залучили учнів Лищенського ліцею, які підготували для дітей святкову виставу, разом з ними танцювали та грали ігри.

Співробітниця управління превентивної діяльності Мартіна Москалець провела для вихованців майстер-клас з виготовлення ялинкової іграшки.

На завершення свята діткам вручили солодкі подарунки, а щирі посмішки та радість – стали найкращою вдячністю за старання поліцейських.

«Різдвяне диво надихає кожного на добрі справі, тому діліться теплом, допомагайте та підтримуйте одне одного. Це так важливо у наш час!» – закликають у поліції.

 

Коментарі
26 Грудня 2023, 19:41
Цsкаво скільки Хвидчак за посаду відвалив ? ще залишилось пенсійний фонд приватизувати і повністю вже буде майновий косплекс, коли вже люди нажеруться
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024