Другий випуск подкасту КАП: у Рожищі підлітки відверто говорили про стосунки з батьками

16 Грудня 2023, 14:30
У Рожищі підлітки відверто говорили про стосунки з батьками 2961
У Рожищі підлітки відверто говорили про стосунки з батьками

Молодь у місті Рожище створила перший підлітковий подкаст під назвою «Клуб анонімних проблємщиків». Формат проєкту – обговорення підліткових проблем, які попередньо дослідили за допомогою анонімних опитувань.

У другому випуску подкасту підлітки обговорили проблему іноді складних стосунків з батьками. Про це 16 грудня повідомляє Район.Рожище.

Проєкт створюють в межах програми UPSHIFT, яку у Волинській області реалізує громадська організація «Молодіжний центр Волині» за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Норвегії.

Ведуча подкасту Марія Репш обговорила з гостями студії Денисом Ковальчуком та Марією Глинюк їх стосунки з батьками та проблеми підлітків, які команда подкасту виявила під час анонімного опитування.

Зокрема підлітки обговорили питання покарань, кишенькових грошей, доступу до гаджетів та спілкування у сім'ї.

«Вийшло дуже емоційно. Моментами смішно, десь дуже сумно. Це так круто, що вони у свої 14 років шукають відповіді. Після зйомок я підійшла до Марійки й сказала, як пишаюсь нею, бо те, що вона намагалась донести, я пропрацьовувала із психологом пів року. Калуш теж топовий. Перший крок зроблено. Він погодився на участь. Далі буде більше. Це і є мета нашого проєкту – перебороти страх підлітків говорити про свої проблеми. Підписуйтесь на наш канал, ставте лайк і пишіть свої враження», – прокоментувала учасниця команди подкасту Вікторія Шварцкоп.

Читайте також: У Рожищі підлітки презентували перший випуск подкасту

***

Ця публікація була створене в межах програми UPSHIFT, яка у Волинській області реалізується ГО «Молодіжний центр Волині», за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Норвегії. Її зміст є відповідальністю учасників програми UPSHIFT та не обов'язково відображає позицію ЮНІСЕФ та уряду Норвегії.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024