Разом – нездоланні: у Рожищі подякували волонтерам

06 Грудня 2023, 11:00
Разом – нездоланні: у Рожищі подякували волонтерам 1928
Разом – нездоланні: у Рожищі подякували волонтерам

У Міжнародний день волонтера та напередодні Дня Збройних сил України в залі Центру культурних послуг відбувся захід «Разом – нездоланні».

5 грудня дійство розпочалося зі спільної молитви, яку провів настоятель храму Архистратига Михаїла, протоієрей Микола Царик. Про це повідомили у Центрі культурних послуг.

Пам’ять тих, хто віддав своє життя, захищаючи Україну від російських окупантів – загиблих захисників з Рожищенської громади та усієї України, мирного населення, дітей вшанували хвилиною мовчання.

Зі словами вдячності та поваги до присутніх звернувся Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук. Очільник громади подякував героям, які захищають нашу незалежність зі зброєю в руках, за подвиг, безмежну відданість і любов до рідної землі та висловив слова щирої подяки волонтерам за безкорисливу, свідому та добровільну працю на благо миру на рідній землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує.

Про активну волонтерську і гуманітарну діяльність в умовах воєнного стану розповіли: організаторка дитячого батальйону «Бандерівці» Вікторія Шварцкоп, голова Рожищенської районної організації Товариства Червоного Хреста України Микола Варшава та голова громадської організації «Самооборона» міста Рожище Олександр Дулюк.

Микола Варшава вручив подяки районної організації ТЧХУ начальниці відділу «Центр надання адміністративних послуг» Людмилі Пархомчук та директору Центру соціальних служб Олегу Шварцкопу.

Художні номери подарували присутнім солістки Надія Козій, Катерина Бондарук та Мирослава Пашковська, народний аматорський хоровий колектив «Надвечір'я» (керівниця Алла Павлюк), квартет VIRMEIS (керівниця Надія Козій) та хореографічний колектив «Танцюй душею» (керівниця Ірина Матящук).

«За кожен новий день ми безмежно вдячні нашим мужнім та сильним військовим, які захищають українські кордони та сантиметр за сантиметром боронять українську землю від російських окупантів. Дякуємо кожному, хто сьогодні допомагає країні, піклується про наших захисників та людей, які опинилися в скруті. Усім, хто своїми вчинками наближає перемогу: зі зброєю на передовій чи в тилу готує їжу, плете маскувальні сітки, відкриває збори для закупівлі спорядження й техніки. На вас тримається сила та нескорений дух нашої нації. Доки ми згуртовані, ми – непереможні! Слава Україні!» – йдеться  у повідомленні.

 

Коментарі
07 Грудня 2023, 17:51
Особа яка працює на державній посаді, отримує за це немаленькі гроші не може бути волонтером, і чи може в робочий час бути відсутня на робочому місті займаючись "волонтерством"?
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024