Шукали з собакою: біля Рожища полісмени затримали серійних злодіїв

23 Листопада 2023, 16:50
У полі знайшли викрадений скутер Alfa 13968
У полі знайшли викрадений скутер Alfa

Два молодики 22 та 21 років протягом доби скоїли ряд майнових злочинів у населених пунктах Рожищенщини.

Для Район.Рожище у секторі комунікації поліції Волинської області уточнили, що зловмисників затримали поблизу міста Рожище.

Завдяки спільним зусиллям співробітників кримінальної поліції Луцького районного управління, відділу поліцейської діяльності №1 (місто Рожище), відділення поліції №1 (місто Ківерці) та з допомогою кінологів зі службовою собакою зловмисників вдалося оперативно встановити та затримати. 

Слідчі кваліфікували дії правопорушників за частиною 2 статті 289, частиною 4 статті 185 та статтею 162 Кримінального кодексу України.

Як уточнили Район.Рожище, двоє спільників в ніч з 21 на 22 листопада проникли у господарське приміщення 40-річного заявника із села Копачівка та незаконно заволоділи скутером Alfa. Оперативники спільно із кінологами скутер знайшли та вилучили. 

Також встановили, що зловмисники цієї ж ночі скоїли ще три крадіжки та незаконне проникнення у житло. Шляхом пошкодження вікна, правопорушники проникли у будинок місцевого мешканця у селі Топільне та вкрали DVD-програвач. З припаркованих у Копачівці автомобілів ВОЛГА та ВАЗ зловмисники вкрали акумулятор та магнітолу із колонкою. 

Слідчі обох фігурантів затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішують питання про оголошення їм підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Молодикам інкримінують незаконне заволодіння транспортним засобом, крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану, та порушення недоторканності житла.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром