«Усміхнися, люба, усміхнися»: у Рожищі відбувся концерт

07 Березня 2016, 20:05
2795

"Усміхнися, люба, усміхнися" - саме під такою назвою відбувся в концерт в Рожищенському длмі "Просвіта" приурочений до свята 8 Березня. 

Святкова наповняла зал, ще з порогу кожна жінка отримувала вітальну листівку, яку напередодні свята організатори заходу виготовили під час майстер-класу.

До слова листівки отримали не тільки ту жінки, які прийшли на концерт, бизько 200 було роздано на вулицях міста, інформує сайт РДА.

Завдяки культурному об’єднанню «Art Life» гості свята поринали у чарівний світ виставки «Весняна казка».


За словами керівника об’єднання Олександра Ковальчука, ця виставка є продовженням експозиції, що сьогодні експонувалась у районній бібліотеці для дітей, де майстрині з Рожищенського та Луцького районів представляють свої власні вроби на запрошення РД «Просвіта".

Дійство під назвою «Усміхнися, люба, усміхнися», розпочав соліст РД «Просвіта» Сергій Горбач однойменною піснею.

1

 

Щирі посмішки викликав вступ гумориста нашого району – Миколи Репецького.


 

Потішив присутніх жінок та їх супутників виступ чоловічого квартету «Adagio» РД «Просвіта», Щирі оплески та усмішки адресовані артистам свідчили про справжнє задоволення, яке отримали глядачі від виконання романтичних пісень італійською мовою.


 

Мелодичні вітання звуками скрипки та саксофона лились зі сцени завдяки грі Ігоря Іщука та вихованця дитячої музичної школи Іллі Боровського



 

Жодне самотнє серце не залишилось байдужим до пісні «Знайди мене», яку виконав соліст РД «Просвіта» Василь Закрева.

1

Вражаюча майстерність дуету у складі Романа Воронки та Ігоря Іщука викликала шквал емоцій.


 

Виступ народного аматорського гурту народної музики «Любо» підняв настрій виконанням народних пісень.


 

Після короткого антракту, на присутніх чекав виступ козаків «Маневицької сотні», які своїм харизматичним виступом підкорили серця присутніх жінок.

2

 

Віртуозна гра на акордеоні Романа Воронки викликала шквал аплодисментів.

2

 

Вечір продовжили виступи інших солістів і колективів, а на завершення жінок чекав приємний сюрприз: проведення розіграшу призів та подарунків від перукарень «Монро», «Еліта», «Майстер клас», «Людмила», магазинів «Ажур», «Агат», «Сенс», «Білосніжка», мережі супермаркетів «Колібріс», піцерії «Файна піца» та садиби «Гаївка».


 

Довгоочікуваним і найприємнішим моментом свята був виступ народного артиста України – Василя Чепелюка, який поетичними рядками та ліричними піснями вітав прекрасну половину з Міжнародним днем жінок.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024