31 березня: яке сьогодні свято, до кого йдемо святкувати

31 Березня 2018, 09:40
4311

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні субота, 31 березня. Проганяйте від себе лихі думки на початку нового дня, адже нині обов’язково станеться щось хороше.

Нехай ранкова кава заряджає позитивом, а співрозмовники розуміють вас з півслова. Швиденько доробляйте усі справи, адже попереду ще один вихідний.

День ангела святкують: Дмитро, Кирило, Наталія, Трохим.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять святителя Кирила Єрусалимського і відзначає свято Воскресіння праведного Лазаря (Лазарева субота).

В суботу, 31 березня 2018 єврейська Пасха - Песах. Це найдавніше з іудейських свят, що пов’язане з однією з найважливіших подій в єврейській історії - з Виходом з єгипетського рабства близько 3300 років тому.

Міжнародний день резервного копіювання (День бекапу або World Backup Day), подбайте про збереження важливої для вас інформації на додаткових ресурсах!

Погода: Сьогодні очікується +7..+13 °C, переважно без опадів, туман, слабкий вітер. Завтра: +9..+14 °C, сильний зливовий дощ, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: 31 березня вшановується пам'ять святителя Кирила, архієпископа Єрусалимського. У народі святителя називали Кирило - "дери полоз", тому що з цього часу дороги псувались. Якщо до цього дня прилітало багато лебедів, весна буде теплою. З цього дня розпочинаються ранні грози, раннє квітування кульбаби. Якщо на схилах пагорбів з'являються перші квіти кульбаби, значить початок квітня буде теплим.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024