Захищаючи Україну, загинув військовий із Рожища

19 Липня 2023, 10:51
Свічка пам'яті 3619
Свічка пам'яті

На війні з російськими окупантами загинув солдат Віталій Володимирович Матвійчук, 1981 року народження з Рожища.

Трагедія сталась 14 липня в районі села Степове Запорізької області. Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

«Висловлюємо щирі співчуття родині, сумуємо та розділяємо біль цієї непоправної втрати», – йдеться у повідомленні.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 18 по 20 липня включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

19 липня Рожищенська громада проведе в останню дорогу рожищанина Віталія Матвійчука. 

Траурний кортеж з тілом загиблого рухатиметься такими вулицями міста Рожища: Мазепи – Привокзальна – 1 Травня – Степана Бандери – Кармелюка (біля рідної домівки – Кармелюка, 5 – кількахвилинна зупинка) – Курбаса – 1 Травня – Привокзальна – Незалежності.

Біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України о 15:00 розпочнеться громадська панахида. Чин відспівування захисника проходитиме у храмі Різдва Пресвятої Богородиці міста Рожище.

«Просимо жителів громади гідно зустріти полеглого захисника України, віддати останню шану Героєві, який загинув за кожного з нас. Щиро розділяємо горе родини та схиляємо голову в глибокій скорботі й шані», – звертаються до громади.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром