KINDER FEST SAFARI: у Рожищі відбулося свято для дітей

04 Червня 2023, 11:12
Під час заходу 2050
Під час заходу

«KINDER FEST SAFARI» – таку назву мав цьогоріч благодійний захід з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Свято організували фахівці та вихованці рожищенського Будинку дитячої творчості.

Дійство відбувалося 2 червня у міському парку. Про це повідомили на сайті Рожищенської міськради.

Війна вкрала у дітей безтурботне дитинство, змусила усвідомити недитячі поняття про втрату життя, небезпеку обстрілів, але не позбавила твердої віри у мирне завтра, за яке борються наші захисники. Тому захід почали з вшанування пам'яті усіх полеглих у російсько-українській війні.

Далі у виконанні вихованців БДТ звучали патріотичні композиції, лейтмотивом яких було ствердне бажання дітей жити у мирній і вільній Україні.

Привітати малечу з Міжнародним днем захисту дітей прийшли представники громади та обласного депутатського корпусу, побажавши усім незабутніх вражень від свята, організованого справжніми професіоналами своєї справи.

Одні за одними виходили на сцену юні артисти й тішили присутніх своїми талантами.

Водночас на інших локаціях теж вирувало життя. На станції «Каляка маляка» кожен міг спробувати себе у мистецтві володіння пензлем чи олівцем, проводили різноманітні майстер-класи, де можна було власноруч виготовити патріотичний сувенір, чимало охочих було прикрасити своє тіло аквагримом.

Азарту та радості додала дітям музична руханка, інші цікаві та рухливі ігри. Здається, не сумував ніхто і кожен знайшов собі справу до душі.

А на знак вдячності за можливість провести цікаве та змістовне свято дитинства дорослі та діти донатили на ЗСУ.

Коментарі
04 Червня 2023, 08:59
Переглянув декілька фото і вже злякався що свято пройде без їб*ла бубочки. А ні все на місці. Надіюсь за дітей пару літрів з Ляскою вдушив
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024