У Рожищі попрощалися із захисником Євгеном Куденьчуком

02 Червня 2023, 11:15
Євген Куденьчук 3183
Євген Куденьчук

Загиблому рожищанину Євгену Куденьчуку було лише 20 років. У різному місті його провели в останню дорогу.

Похорон відбувся у четвер, 1 червня. Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

Євген був контрактином Збройних сил України. У пам’яті близьких, друзів Євген назавжди залишиться патріотом, добрим другом, надійним побратимом.

Попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі, однокласники, військовослужбовці, представники влади, духовенство та мешканці громади.

«Він ніколи не ховався за чужими спинами, коли потрібно було допомогти, хоч був наймолодшим. Дуже хотів перемоги. Боровся за всіх нас, щоб захистити свою землю від навали ворогів», – наголошують побратими загиблого.

Щирий, компанійський, добрий, надійний – так характеризували загиблого захисника його колишні однокласники з міської школи №3 та Княгининівського ліцею.

Добрим господарем називає Євгена його згорьована мама. Батьки втратили наймолодшого сина, свою надію й опору. У скорботі вся велика родина загиблого, де завжди навчали дітей бути один за одного, допомагати й дбати про братів та сестер.

Велелюдною процесією востаннє від рідного дому провели Євгена до храму Архістратига Михаїла, де відбулося відспівування загиблого захисника України.

Навколішки зустрічали рожищани траурну процесію, яка прямувала до місця останнього спочинку – на Алею Слави міського кладовища.

Нагадаємо, солдат загинув 28 травня поблизу населеного пункту Лиман Перший Куп'янського району, боронячи територіальну цілісність та незалежність України від росіян.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024