Підгірне, Яблунівка та Березолуки: сотні людей залишаються без транспорту

11 Березня 2018, 16:55
8047

Без автобуса вже півроку майже тисяча жителів ще трьох сіл в іншому районі – Підгірне, Яблунівка та Березолуки. Кажуть, і дороги у них не найгірші і люди за проїзд завжди платили. А автобус не їде. Голова села запевняє, вже з ніг збилася їздити до них і просити транспорт. Селян годують обіцянками. Та результату нуль.

Жителі трьох сіл Луковичі, Бужковичі та Орищі на Волині добираються до цивілізації на возі. Не вліз на віз – йди пішки. Крізь снігові замети та через поля люди пробираються до найближчої траси аж за 10 км, - пише ICTV.

А раніше автобус сюди їздив двічі на день, окрім вихідних. Та востаннє його тут бачили ще восени.

За тиждень відбудеться новий тендер. Тоді й стане ясно, хто куди поїде, і чи поїде взагалі.  Без транспортного сполучення майже півсотні волинських сіл. Бездоріжжя та мала кількість пасажирів у віддалених селах для перевізника проблема. Тож і відмовляються від них.

 

Коментарі
11 Березня 2018, 22:52
Дякуючи сільській голові Березолук автобуса нема і небуде. Ніхто з такою бабою не буде працювати. Вже всі перевізники її знають.Це просто сором на всю Україну щоб люди були відрізаними від міста. Нема ні доріг ні благоустрою. Коли приїжаєш в Березолуки то попадаєш ніби в розруху. Все побите, ями по коліна, забори повалені, чоловіки ходять п'яні. В магазині смердить невідомо чим , неможливо стояти і щось купувати. Осокори на Підгірне як були майже на дорозі так і далі там валяються. Жде коли хто в'їде туди. Якби не деякі господарі які ще тримають якусь техніку та господарство то було б просто як в фільмах про Сталінград. Головисі пора займатися роботою яку вона виконувала раніше. А займатися селами має людина яка буде розуміти цю справу і буде розвивати ці села.
12 Березня 2018, 00:25
Попередня влада за«15 років»нічого не зробив взагалі ,навіть для свого села,а що вже казати за наше...А Коцюбайло за два роки ого—го стільки всього зробила для всіх сіл.«МОЛОДЕЦЬ Л.В.КОЦЮБАЙЛО »
12 Березня 2018, 01:59
Я так розумію це відписують "аля-прибліжонні" Коцюбайлихи. А те, що автобус не їздить пів року, те що владу Копачівці продала, то це так замовчується.!!! Це ж якими тупими треба бути, щоб зараз таке гнати!!!
12 Березня 2018, 02:28
Вася є Вася що тут говорити.
12 Березня 2018, 08:56
Тут винуватий Совтис. Палець в палець не вдарив, щоб селу помогти! Тільки соплі жує!!! Нащо такий голова!!!!!!
12 Березня 2018, 09:12
А скільки про голову березолук та про голову отг хвалебних од журналісти написали а все виявилось набагато простіше .
12 Березня 2018, 10:32
а ви громада де ваші депутати чого мовчите за шкуру їх хай щось роблять для людей а то тільки собі в карман<br/> <br/><br/> <br/><br/><br/><br/>ви громада хватить мовчати хай щось роблять для народу а то тільки собі в кармани а ваша головиха вина що автобус неїздить кашу заварила а докінця недовела тому що все куплено
12 Березня 2018, 13:25
На рахунок автобуса, то на мою думку, поки буде шкільний , то всім перевізникам буде не вигідний рейс &quot; і дорога , і ями, і пасажири&quot; поганому танцору завжди щось мішає. Село, як село - його любити треба.... а не критикувати так що аж смердить від мови, а не з магазину.
12 Березня 2018, 13:35
це прокляття попередніх водіїв маршрутки червоного Фольксвагена,які казали &quot;що будете ще коліньми їздити&quot;,от тепер так і є....
12 Березня 2018, 14:38
Сидіть силюкі в дома немає чого їздити!
12 Березня 2018, 16:32
ти падлюко по місту не ходиш а маршруткою.а студенти дітям до педіатра .на базар.хотіла б я щоб ти жив в могільовському районі селі ямки
12 Березня 2018, 16:34
Ти спочатку грамотно писати навчись,а тоді пробуй коментувати,ти сам є проміжне не то до села не то до міста-о то мабуть гірше селюка!!!
12 Березня 2018, 19:10
А на центральному телебаченні Коцюбайло хвалять, зокрема ІСТВ Факти тижня з Оксаною Соколовою https://faktu-week.ictv.ua/videos/fakty-tyzhnya-povnyj-vypusk-11-03-2018/ дивитися з 1.10
12 Березня 2018, 19:17
Дуже дякуємо за таку &quot;позитивну&quot; характеристику села Березолуки. Є така категорія людей , які звикли все паплюжити, напевно, ви з їх числа. А щодо Березолук, то неодноразово була у тому селі. Не буду казати, що там все чудово, але там живуть дуже привітні і працьовиті люди, а п&quot;ють не лише в Березолуках, а по всіх селах району і не лише Рожищенського. Ось ти, Васю, схоже ще 8 Березня святкуєш.
12 Березня 2018, 21:19
Так, люди привітні і працьовиті. І не тільки в Березолуках а й в Кроватці, Підгірному, Яблунівці, Підсобному,чомусь їх ніхто ніколи не згадує, а найважче саме їм. До них рейсовий автобус не їздить вже років... Дуже багато. А Коцюбайло Л В займається піаром на різних ТВ каналах,а повинна займатися дійсно ремонтом доріг, автобусом, і не брехати на весь світ (так так на весь світ) що в цих селах зроблено капітальний ремонт доріг. А репортери поступили вкрай непрофесійно що пустили в ефір неперевірену, брехливу інформацію. Напевне в них була така задача. І те що немає рейсового автобуса заслуга Л. В. Хочеш виграти війну, зроби ворога своїм другом. Таку тактику треба було застосовувати, а не їздити по знімальних майданчиках. Адже кінозірці статус не дозволяє перепрошувати. А люди страдають.
12 Березня 2018, 21:52
селі погано.Навіщо так. Я рожищанка, але читаю і бачу гарні репортажи про школу, фермерів , бібліотеку сільську, школу.Дуже привітні люди, гарні масові заходи до свят у клубі, особливо в бібліотеці.Ось скільки є у вас хорошого, навіщо все чорнити. Зразу видно, що ви налаштовані гидко проти голови- як ЛЮДИНИ.
12 Березня 2018, 22:03
та хай селяни організують підводу..і справа вирішина....зато ми тепер вільні іі скачем...
12 Березня 2018, 22:10
мабуть не там ноги збиваєте їдьте в обласну раду збирайте підписи.покличте телебачення хай знімуть 21 століття і підвода
12 Березня 2018, 23:11
Я нікого не хотів образити. Я просто написав своє бачення виходячи з того що майже кожен день бачу на власні очі. Чи маю я право критикувати те що бачу? Думаю так. Ми живемо в час коли для розвитку села треба бути в першу чергу гарним менеджером, створити умови для інвестицій, десь їздити, переймати досвід, впроваджувати щось нове, мати зелене поняття сучасних технологій, створити умови щоб молоді люди їхали в село. Бути хорошим організатором або рушієм змін. І накінець обєднати навколо себе людей. Бо люди це той ресурс який може втілити будь які зміни, аби тільки ним правильно це пояснити. А коли тільки виписувати довідки і піаритись на всю Україну та брехати то забори і дальше будуть валитися, молоді будуть втікати в міста, а п'яних буде ще більших. В цих селах є потенціал. Там є декілька великих фермерів, є ставок в оренді, є школа. Дорога не найгірша в районі. Треба просто розуму і бажання і все буде добре.
13 Березня 2018, 12:12
Погано ти бачиш Васю,назвися своїм справжнім ім'ям і всі побачать звідки с... Задумайся що сам зробив для села? Вона дурна, що бігає, нехай насправді сяде і сидить,як сиділа попередня влада. Людина,яка робить старається то її обсирають.А брешуть кореспонденти бо за бруківку говорили біля Обеліска Слави.Там було провалля а зараз любо глянути і заслуга її а не ваша. Коли у нас дороги ладились,коли тисячі на школу ішли,допомоги на лікування давались і це заслуга ,як ви пишете Л.В. і депутатів.Сором тим хто своє село паплюжить.
13 Березня 2018, 21:10
Не переживайте .Автобус буде вже з понеділка
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024