У Ясенівці захиснику України відрізали газ, коли його не було вдома. ОНОВЛЕНО

11 Травня 2023, 18:17
Газопостачання у будинку нема 10388
Газопостачання у будинку нема

У селі Ясенівка Доросинівської громади у батьківському будинку захисника України Олександра Приведенця відключили газопостачання.

За словами сусідів, працівники газової служби навідалися туди близько трьох тижнів тому. Про це чоловік 11 травня розповів Район.Рожище.

Як зазначив Олександр, кілька днів тому він виявив, що будинок залишився без газопостачання. Газ відрізали, коли нікого не було вдома.

«У цьому будинку давно ніхто не живе. Я використовую його як дачу. Кілька разів мені телефонували, казали про заборгованість за доставку газу. Я відповідав, що сплачу, коли матиму змогу», – розповідає захисник.

На війні він отримав поранення, пройшов лікування та реабілітацію. За станом здоров'я чоловіка комісували та призначили групу інвалідності. Досі на війні Україну від російських окупантів захищає його син Олексій. Він перебуває на одному з гарячих напрямків фронту.

Олександр дивується такому ставленню з боку надавачів послуг. До того ж заборгованість незначна – 880 гривень і 13 копійок.

«Це за доставку газу. За доставку газу, яким ніхто не користувався тривалий час. А за сам спожитий газ там взагалі переплата. От таке у нас ставлення до ветеранів війни», – обурюється чоловік.

Оновлено 18:17: згодом у газовій службі зазначили, що газопостачання призупинили через витік газу. За словами фахівця, його зафіксували під час панового огляду обладнання. 

Також зазначили, що зможуть підключити газ знову. Для цього споживачеві потрібно сплатити близько 100 гривень. Суму ж боргу запропонують розбити на чотири платежі.

Коментарі
11 Травня 2023, 14:07
Винуватий голова ОТГ - алкоголік Касянчук ,який давно дурить своїх виборців і постійно п' 'є горілку на робочому місці і тільки робить фото для самохизування і самореклами на сайтах і в дупі мав і має простих селян ! Люди все бачать і знають ,як цей алкоголік любить напитися до срачки і в Рожищах !
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024