Рожищенська міськрада посприяла провалу Басалика на атестації

24 Лютого 2016, 20:30

Нагадуємо, Район.Рожище писав, що 18 лютого у Луцьку атестаційні комісії планували перевірити екс-міліціонерів, які займали керівні посади на Волині.

В тому числі, перевірку ще з кількома очільниками райвідділів мав пройти начальник Ківерцівського відділу поліції Олександр Басалик, він же екс-керівник Рожищенського РВ УМВСУ. 

Як повідомляє Волиньпост, того дня не пройшли співбесіду начальник Луцького міськвідділу поліції Ігор Муковоз, Нововолинського міськвідділу Віталій Мархальчук, Маневицького РВ Анатолій Близнюк, Любомльського РВ Юрій Ліпич, Ковельського РВ Іван Тусь та Ківерцівського РВ Олександр Басалик.

З'ясувалося, що провалу на атестації міліціонера посприяла Рожищенська міська рада в особі голови В'ячеслава Поліщука та депутатів.

Зокрема міськрада надіслала голові та членам Атестаційній комісії ГУ Національної поліції в області звернення відносно розгляду кандидатури очільника рожищенської поліції Олександра Басалика. У документі обранці громади перелічують негативні моменти у його діяльності.

«Просимо при проходженні атестації екс-керівником Рожищенського РВ УМВС у Волинській області Басаликом О.І. вище зазначені факти його службової діяльності при оцінці його ділових, професійних та особистих якостей. Рожищенська міська рада не рекомендує Басалика О.І. в лави нової поліції через службову невідповідність», – йдеться у зверненні, опублікованому ВАР.


У коментарях під публікацією Волиньпост ми натрапили на ще один цікавий коментар, який характеризує екс-очільника райвідділу міліції...

Нагадуємо, кожен, хто має інформацію про зловживання та правопорушення, скоєні колишніми міліціонерами, може заповнити електронну форму, яку обов'язково розглянуть члени атестаційної комісії, або зателефонувати у рожищенську Самооборону за номером 066 266 92 22. 

Почитати ще:
Чи збереже нова поліція рожищан?..